Naanbrood belegd met voorjaarsgroenten. Dit naanbrood belegd met voorjaarsgroenten is heerlijk als lunch, voorafje of als zelfs als avondeten.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 15 minuten min
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Tapas/Hapjes/Snacks, Vegetarisch, Voorgerechten
- 2 Naan broden (280 gr)
- 100 gr tuinbonen
- 2 grote asperges
- 2 mini komkommers
- 1 bosje waterkers
- tuinkers
- 50 gr feta
- 2 el dillepesto*
- 2 el Griekse yoghurt
Bak het naanbrood af in de oven.
Maak de saus door de feta te prakken en te mengen met de dillepesto en yoghurt.
Kook de tuinbonen kort (en dubbel dop ze eventueel).
Schil de asperges en snijd ze met een dunschiller in dunne lange plakken. Snijd de komkommers in dunne lange plakken.
Haal de broden uit de oven, laat iets afkoelen en snijd het dan in stukken met een pizzasnijder. Lepel hier en daar wat saus op de broden.
Beleg het brood met de tuinbonen, asperges- en komkommerplakken en waterkers.
Knip er wat tuinkers boven en serveer direct.