Ga terug
–+ servings
Naanbrood belegd met voorjaarsgroenten. Dit naanbrood belegd met voorjaarsgroenten is heerlijk als lunch, voorafje of als zelfs als avondeten.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Tapas/Hapjes/Snacks, Vegetarisch, Voorgerechten
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 2 Naan broden (280 gr)
  • 100 gr tuinbonen
  • 2 grote asperges
  • 2 mini komkommers
  • 1 bosje waterkers
  • tuinkers
  • 50 gr feta
  • 2 el dillepesto*
  • 2 el Griekse yoghurt

Instructies
 

  • Bak het naanbrood af in de oven.
  • Maak de saus door de feta te prakken en te mengen met de dillepesto en yoghurt.
  • Kook de tuinbonen kort (en dubbel dop ze eventueel).
  • Schil de asperges en snijd ze met een dunschiller in dunne lange plakken. Snijd de komkommers in dunne lange plakken.
  • Haal de broden uit de oven, laat iets afkoelen en snijd het dan in stukken met een pizzasnijder. Lepel hier en daar wat saus op de broden.
  • Beleg het brood met de tuinbonen, asperges- en komkommerplakken en waterkers.
  • Knip er wat tuinkers boven en serveer direct.