Ga terug
–+ servings
Mozzarella, abrikoos en tomaatsalade. Er lag nog een lekkere Buffalo mozzarella in de koelkast en daarvan maak ik deze Mozzarella, abrikoos en tomaatsalade.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten
Gang Bijgerechten, Lunch, Salades, Vegetarisch
Keuken Italiaans
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 zakje rucola sla
  • 1 buffalo mozzarella
  • 5 rijpe tomaten
  • 5 abrikozen
  • 1 bosje basilicum
  • peper en zout
  • olijfolie

Instructies
 

  • Verdeel de sla over twee borden.
  • Scheur de mozzarella in stukjes en leg dit op de sla.
  • Spoel de tomaten en abrikozen schoon, dep ze droog en snijd ze in kwarten. Verdeel dit over de sla. Hak of scheur wat basilicumblaadjes fijn en strooi dit erover.
  • Draai wat peper en zout uit de molen boven de salade en schenk er een beetje olijfolie over.
  • Genieten maar van deze zomerse salade!