Dit ontbijt combineert voedzaamheid met luxe.
Voorbereidingstijd 15 minuten min
2 uur uur
Totale tijd 2 uur uur 15 minuten min
Gang Nagerechten, Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Nederlands
Chiapudding
- 125 ml espresso
- 25 gr chiazaadjes
- 20 gr cacaopoeder
- 1 scoop proteïnepoeder vanille
- 300 gr Griekse yoghurt
- 2 el agavesiroop
Topping
- 300 gr Griekse yoghurt
- 1 scoop proteïnepoeder vanille
- 2 el cacaopoeder
Chiapudding: Meng de chiazaadjes met de warme koffie. Meng dan de cacaopoeder en proteïnepoeder erdoor. Als laatste meng je de Griekse yoghurt erdoor. Breng eventueel op smaak met agavesiroop als je van zoet houdt.
Doe dit in een schaal, dek het af en zet in de koelkast om op te stijven.
Topping: Meng in een aparte kom de Griekse yoghurt met de proteïnepoeder tot een glad en romig mengsel.
Verdeel dit gelijkmatig over de laag chiapudding.
Bestrooi de bovenkant royaal met extra cacaopoeder.