Ga terug
–+ servings
Mini trifle met advocaatcustard. Een zalige mini trifle met advocaatcustard . Een lekkere dot slagroom erop en verse frambozen, maakt de trifle helemaal af.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Nagerechten
Keuken Nederlands
Porties 3 personen

Ingrediënten
  

  • 500 ml melk
  • 35 gr custardpoeder
  • 30 gr suiker
  • 100-200 ml advocaat
  • 3 plakken cake
  • 200 ml room
  • 25 gr suiker
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 125 gr verse frambozen

Instructies
 

  • Maak allereerst een dikke custard volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat het dan goed afkoelen en meng dan zoveel advocaat erdoor als jij lekker vindt.
  • Snijd de plakjes cake in kleine blokjes en leg dit op de bodem van de glazen.
  • Lepel hierop de afgekoelde advocaatcustard en zet de glazen afgedekt in de koelkast.
  • Klop de slagroom stijf met de kristalsuiker en vanillesuiker. Lepel de slagroom op de custard in de schaal en zet afgedekt weg in de koelkast om op te stijven.
  • Vlak voordat je de trifle serveert leg je de frambozen erop en genieten maar!