Mini trifle met advocaatcustard. Een zalige mini trifle met advocaatcustard . Een lekkere dot slagroom erop en verse frambozen, maakt de trifle helemaal af.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
Gang Nagerechten
Keuken Nederlands
- 500 ml melk
- 35 gr custardpoeder
- 30 gr suiker
- 100-200 ml advocaat
- 3 plakken cake
- 200 ml room
- 25 gr suiker
- 2 zakjes vanillesuiker
- 125 gr verse frambozen
Maak allereerst een dikke custard volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat het dan goed afkoelen en meng dan zoveel advocaat erdoor als jij lekker vindt.
Snijd de plakjes cake in kleine blokjes en leg dit op de bodem van de glazen.
Lepel hierop de afgekoelde advocaatcustard en zet de glazen afgedekt in de koelkast.
Klop de slagroom stijf met de kristalsuiker en vanillesuiker. Lepel de slagroom op de custard in de schaal en zet afgedekt weg in de koelkast om op te stijven.
Vlak voordat je de trifle serveert leg je de frambozen erop en genieten maar!