Mini frittata met doperwten, feta en munt. Lekkere snacks voor onderweg of tijdens een picknick. Maak ze snel en neem ze mee.
Bereidingstijd 15 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
Gang Lunch, Ontbijt, Tapas/Hapjes/Snacks, Tussendoortje, Vegetarisch
Keuken Italiaans
- 4 eieren (L)
- 75 gr doperwten, geblancheerd
- 40 gr feta, verkruimeld
- 1 lente-ui, fijngesneden
- 1 el verse munt, fijngehakt
- olie
- peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Kop in kom de eieren en voeg wat peper en zout toe.
Doe hierbij de erwtjes, feta, lente-ui en munt en meng dit met elkaar.
Vet de muffinvorm in met een beetje olie en verdeel het eimengsel hierin.
Bak de mini frittata's ongeveer 15-20 minuten in de oven tot het ei gestold is.
Haal ze uit de oven, laat ze iets afkoelen en haal ze dan voorzichtig uit de vormpjes.
Eet ze warm of koud.