Ga terug
+ personen
Mini frittata met asperges en zalm. Deze frittata's zijn heel erg geschikt voor ontbijt, lunch of als voorgerechtje. Het is simpel te maken.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 35 minuten
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Tapas/Hapjes/Snacks
Keuken Italiaans
Porties 6 personen

Ingrediënten
  

  • 100 gr aspergetips
  • 200 gr gerookte zalmsnippers
  • 6 grote eieren
  • 1 flinke scheut room
  • 50 gr geraspte oude kaas
  • 1 bosje bieslook, fijngesneden
  • peper en zout

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 175˚C.
  • Snijd de aspergetips in kleine stukjes. Verdeel de aspergestukjes en zalmsnippers in de vormpjes.
  • Meng de eieren in een kom met de room, kaas, bieslook en peper en zout.
  • Giet het eimengsel in de vormpjes.
  • Zet dit in de oven en bak ze ongeveer 25 minuten gaar.