Mini frittata met asperges en zalm. Deze frittata's zijn heel erg geschikt voor ontbijt, lunch of als voorgerechtje. Het is simpel te maken.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 25 minuten min
Totale tijd 35 minuten min
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Tapas/Hapjes/Snacks
Keuken Italiaans
- 100 gr aspergetips
- 200 gr gerookte zalmsnippers
- 6 grote eieren
- 1 flinke scheut room
- 50 gr geraspte oude kaas
- 1 bosje bieslook, fijngesneden
- peper en zout
Verwarm de oven voor op 175˚C.
Snijd de aspergetips in kleine stukjes. Verdeel de aspergestukjes en zalmsnippers in de vormpjes.
Meng de eieren in een kom met de room, kaas, bieslook en peper en zout.
Giet het eimengsel in de vormpjes.
Zet dit in de oven en bak ze ongeveer 25 minuten gaar.