Begin je happy hour na een lange week, goed met deze citrusachtige, aardse en goed uitgebalanceerde Matcha Gin Sour cocktail.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Gang Dranken/Smoothies
Keuken Amerikaans
matcha-garde
matcha-kom
cocktailshaker
cocktailzeef
- ¼ tl matchapoeder
- 1 el heet water 79°C
- 60 ml gin
- 25 ml citroensap
- 2 el agavesiroop
- 1 eiwit*
- ijsblokjes
Klop in een kleine kom de matchapoeder met 1 el heet water tot er geen klontjes meer over zijn.
Voeg gin, citroensap, siroop, matcha en eiwit toe aan een cocktailshaker. Sluit en schud krachtig (zonder ijs) gedurende 1 minuut tot het schuimig is.
Voeg vervolgens ijs toe en schud opnieuw tot het is gekoeld.
Zeef in een cocktailglas en schud het schuimige eiwit eruit.
Bestrooi met matchapoeder en geniet ervan!