Ga terug
–+ servings
Lychee en muntcocktail. Lekkere cocktail voor een zwoele zomeravond. Bedenk wel even van te voren dat de lychees de vriezer in moeten. Enjoy!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 2 uur 5 minuten
Gang Dranken/Smoothies
Keuken Amerikaans
Porties 2 personen

Equipment

  • stevige blender zijn die bevroren fruit kan crushen

Ingrediënten
  

  • 1 blik (425 gr) lychees
  • 10 blaadjes verse munt
  • 80 ml Absolut citron wodka
  • 2 limoenen, sap ervan

Instructies
 

  • Giet de lychees af maar vang het sap op.
  • Leg de lychees ongeveer 2 uur in de vriezer (houd 2 lychees achter voor garnering).
  • Doe 100 ml lychee sap, de bevroren lychees, muntblaadjes, wodka en limoensap in een blender. Mix het goed en schenk het uit in 2 cocktailglazen.
  • Garneer de cocktail eventueel met een lychee en blaadje munt.