Lapsang souchong ijsthee met kokoswater. Een heerlijke ijsthee met een pittige rokerige smaak van de lapsang souchong thee en een kokossmaak van het water.
Voorbereidingstijd 8 minuten min
Bereidingstijd 7 minuten min
Totale tijd 15 minuten min
Gang Dranken/Smoothies
Keuken Amerikaans, Aziatisch
- 1 ltr gekookt water
- 3 zakjes lapsang souchong
- 1 ltr kokoswater
- agavesiroop
Erbij
- verse munt
- sinaasappel
- verse gember
- sereh stengel
Een dag ervoor: Zet de thee volgens de aanwijzingen hierboven. De thee mag goed sterk en zwart zijn. Laat de thee afkoelen en maak er eventueel ijsblokjes van.
Zet anders de thee en het kokoswater op tijd in de koelkast.
Mix de thee ijsblokjes met het kokoswater in een blender. Voeg agavesiroop naar smaak toe. Schenk dit in de glazen en garneer met een takje munt.
Voeg eventueel nog een schijfje sinaasappel, verse gember of een sereh stengel toe voor extra smaak.