Ga terug
–+ servings
Kokos, noten en pindakaasballetjes. Heerlijke verantwoorde bliss balls voor de lekkere trek. Neem ze mee naar je werk of voor onderweg.
Voorbereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Ontbijt, Tussendoortje, Zoete lekkernijen
Keuken Amerikaans
Porties 16 personen

Ingrediënten
  

  • 75 gr amandelen
  • 100 gr kokosrasp + extra
  • 2 el pindakaas
  • 2 el agavesiroop
  • 2 el kokosolie
  • 1 tl vanille extract
  • 25 gr chocodrops

Instructies
 

  • Hak de rauwe noten fijn in een keukenmachine.
  • Voeg de kokosrasp erbij en maal dit even mee met de noten.
  • Lepel de pindakaas, agavesiroop, kokosolie en vanille erbij en meng dit erdoor.
  • Doe het mengsel in een kom en spatel de chocodrops erdoor.
  • Heb je een stevig deeg en blijft alles goed plakken, vorm er dan ongeveer 16 balletjes van.
  • Is het deeg te droog, voeg dan eventueel wat water toe.
  • Rol de balletjes door kokosrasp en leg ze in een bakje. Laat ze opstijven in de koelkast.