Ga terug
+ servings
Koffie chiapudding met pindakaas. Wij ontbijten altijd 's morgens en meestal maak ik dat alvast klaar de avond ervoor en zet het in de koelkast.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 2 uur 5 minuten
Gang Nagerechten, Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Nederlands
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 2 kopjes espresso
  • 2 el chiazaadjes
  • 400 gr Griekse yoghurt
  • 1 schep proteïnepoeder
  • 2 el pindakaas
  • 4 el melk

Instructies
 

  • Zet 2 koppen espresso en meng de chiazaadjes erdoor. Roer dit af en toe door.
  • Meng de yoghurt met de proteïnepoeder, pindakaas en melk. Schep de helft hiervan in 2 potjes.
  • Lepel de koffie chiapudding erop en meng dit een beetje door de pindakaasyoghurt.
  • Schep nu de rest van de yoghurt met pindakaas in het potje. Je kunt er eventueel nog wat kaneel- of koffiepoeder op strooien.
  • Sluit de potjes af en zet ze een hele nacht in de koelkast.