Koffie chiapudding met pindakaas. Wij ontbijten altijd 's morgens en meestal maak ik dat alvast klaar de avond ervoor en zet het in de koelkast.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 2 uur uur 5 minuten min
Gang Nagerechten, Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Nederlands
- 2 kopjes espresso
- 2 el chiazaadjes
- 400 gr Griekse yoghurt
- 1 schep proteïnepoeder
- 2 el pindakaas
- 4 el melk
Zet 2 koppen espresso en meng de chiazaadjes erdoor. Roer dit af en toe door.
Meng de yoghurt met de proteïnepoeder, pindakaas en melk. Schep de helft hiervan in 2 potjes.
Lepel de koffie chiapudding erop en meng dit een beetje door de pindakaasyoghurt.
Schep nu de rest van de yoghurt met pindakaas in het potje. Je kunt er eventueel nog wat kaneel- of koffiepoeder op strooien.
Sluit de potjes af en zet ze een hele nacht in de koelkast.