Ga terug
+ servings
Dit gerecht haalt zijn inspiratie uit de klassieke korma – een romige, zacht gekruide curry uit de Indiase keuken .
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Hoofdgerechten, Vegetarisch
Keuken Indiaas
Porties 2

Ingrediënten
  

  • 1 ui
  • 400 gr verse boerenkool
  • 1 pot 540 gr limabonen
  • 1 zakje Koarma specerijenmix*
  • 150 ml kokosmelk
  • 100 ml water
  • 2 el boter
  • 4 takken koriander

Instructies
 

  • Snipper de ui, spoel de boerenkool schoon en laat uitlekken.
  • Giet de limabonen in een vergiet en spoel ze af onder de koude kraan, laat uitlekken.
  • Meng de specerijenmix met de kokosmelk en water.
  • Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur en fruit de ui tot ze zacht zijn.
  • Voeg de boerenkool toe en bak dit ongeveer 5 minuten mee.
  • Doe de kokosmelk met specerijen erbij en laat even al roerend pruttelen op middelhoog vuur.
  • Meng als laatste de limabonen erbij en meng dit erdoor.
  • Als de saus te dik lijkt, kan je nog wat water toevoegen.
  • Serveer in diepe borden of kommen en garneer met korianderblaadjes.