Ga terug
–+ servings
Kipkerrie salade met mangochutney. Van overgebleven kip kan je hele lekkere dingen maken zoals deze heerlijke Kipkerrie salade met mangochutney. Lekker op een broodje of bij de borrel op een toastje.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Lunch, Salades, Tapas/Hapjes/Snacks
Keuken Aziatisch
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 125 gr kippenvlees (gaar)
  • 1 lenteui
  • 2 el Griekse yoghurt
  • 1 el mangochutney
  • 1 tl kerriepoeder
  • peper en zout, naar smaak

Instructies
 

  • Maak de saus door de yoghurt te mengen met de mangochutney en kerriepoeder. Breng dit op smaak met peper en zout.
  • Snijd het kippenvlees in kleine blokjes, de lenteui in dunne ringen en meng dit door de saus.
  • Serveer het op een lekker broodje, in een wrap of als borrelhapje op een toastje.