Ga terug
+ servings
Hotdog met atjar en zoete chilisaus. Maak thuis lekker zelf een hotdog van braadworsten. Deze Hotdog met atjar en zoete chilisaus heeft een Aziatisch tintje, maar je kunt de hotdogs elke smaak geven die je wilt.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Makkelijke maaltijd
Keuken Amerikaans, Aziatisch
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 4 verse braadworsten (runder)
  • 1 el miso
  • 8 plakjes ontbijtspek
  • 4 hotdog broodjes
  • 4 el atjar
  • 4 el zoete chilisaus

Instructies
 

  • Verwarm de grilloven voor op 180˚C.
  • Verwijder het vel van de worst en snijd deze in de lengte in (niet helemaal doorsnijden!).
  • Besmeer de inkeping met een beetje miso en vouw de saucijs weer dicht.
  • Rol de plakjes ontbijtspek om de worst heen, zet ze eventueel vast met een cocktailprikkertje.
  • Leg de worsten op een ovenplaat voorzien van aluminiumfolie en grill/bak ze ongeveer 15-20 minuten in de oven, tot ze gaar zijn.
  • Bak ondertussen de hotdog broodjes af in de oven.
  • Doe de atjar in het broodje, leg hierop de worst en lepel er wat zoete chilisaus over.