Halloumi spiesjes. Deze spiesjes zijn een prima vegetarisch alternatief voor de barbecue met Halloumi kaas die niet smelt op de grill.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 15 minuten min
Gang Barbecue, Hoofdgerechten, Tapas/Hapjes/Snacks
Keuken Mediterraans
- 1 blok halloumi (250 gr)
- 24 cherrytomaatjes
- 1 courgette
- 12 kleine paddenstoelen
- olijfolie
Snijd de halloumi in stukken.
Spoel de tomaten en courgette af en droog ze.
Snijd de courgette in dunne repen met een dunschiller en rol of vouw ze op.
Rijg aan elke prikker een tomaatje, halloumi, paddenstoelen, courgette, halloumi en tomaatje.
Bestrijk ze met een kwastje met olijfolie en leg ze op de barbecue of grillpan op middelhoog vuur.
Serveer ze met de Romesco saus.