Ga terug
+ servings
Halloumi spiesjes. Deze spiesjes zijn een prima vegetarisch alternatief voor de barbecue met Halloumi kaas die niet smelt op de grill.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Barbecue, Hoofdgerechten, Tapas/Hapjes/Snacks
Keuken Mediterraans
Porties 4 personen

Equipment

  • 12 satéstokjes

Ingrediënten
  

  • 1 blok halloumi (250 gr)
  • 24 cherrytomaatjes
  • 1 courgette
  • 12 kleine paddenstoelen
  • olijfolie

Instructies
 

  • Snijd de halloumi in stukken.
  • Spoel de tomaten en courgette af en droog ze.
  • Snijd de courgette in dunne repen met een dunschiller en rol of vouw ze op.
  • Rijg aan elke prikker een tomaatje, halloumi, paddenstoelen, courgette, halloumi en tomaatje.
  • Bestrijk ze met een kwastje met olijfolie en leg ze op de barbecue of grillpan op middelhoog vuur.
  • Serveer ze met de Romesco saus.