Ga terug
–+ servings
Groene kruidensaus uit Duitsland. Deze saus gemaakt van zure room en heel veel verschillende groene kruiden komt oorspronkelijk uit Frankfurt.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Barbecue, Sauzen/Dips
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 15 gr peterselie
  • 15 gr bieslook
  • 15 gr waterkers
  • 3 takken zuring
  • 10 gr kervel
  • 10 gr dragon
  • 10 gr dille
  • 1 el mosterd
  • 250 ml zure room
  • 2 hardgekookte eieren
  • peper en zout

Instructies
 

  • Spoel de kruiden schoon en dep ze droog met keukenpapier.
  • Verwijder de harde steeltjes en snijdt de kruiden daarna grof.
  • Doe de kruiden in een keukenmachine en hak ze met de pulseerknop. Voeg dan de mosterd, zure room en hardgekookte eieren toe en meng nu alles met elkaar in de machine.
  • Proef de saus en breng op smaak met peper en zout.
  • Guten Appetit!