Groene kruidensaus Mojo verde. Deze mooie en heerlijke groene kruidensaus komt oorspronkelijk van de Canarische Eilanden. Heerlijk bij vlees of brood.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Gang Barbecue, Sauzen/Dips
Keuken Spaans
- 30 gr peterselie
- 30 gr koriander
- 1 verse jalapeño peper
- 3 teentjes knoflook
- 1 tl komijnpoeder
- 1 tl zout
- 1 el wijnazijn
- 75 ml milde olijfolie
Snijd de harde stengels van de groene kruiden en doe de kruiden in een keukenmachine.
Snijd de peper doormidden en verwijder de zaadlijsten, snijd hem dan in stukken.
Pel de knoflook en hak dit fijn en doe dit in de keukenmachine samen met de peper, komijnpoeder, zout en wijnazijn.
Mix alles in de keukenmachine en voeg beetje bij beetje de olijfolie toe tot er een gladde saus ontstaat.