Ga terug
–+ servings
Groene curry met skrei en courgetti. Heerlijke en makkelijk te maken curry met lekker veel groene groenten en een mooie witvis erin.
Voorbereidingstijd 7 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 17 minuten
Gang Hoofdgerechten, Makkelijke maaltijd, Vis
Keuken Aziatisch
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 courgette
  • 1 el groene currypasta
  • 200 ml kokosmelk
  • 100 gr sojaboontjes
  • 100 gr baby spinazie
  • 2 skrei filets
  • 1 lenteui
  • 3 takken koriander
  • peper en zout

Instructies
 

  • Snijd spaghetti van de courgette met een spiralizer.
  • Doe de currypasta en kokosmelk in een grote bakpan en breng dit al roerend aan de kook. Voeg de sojaboontjes en spinazie toe en meng tot de spinazie geslonken is.
  • Leg dan de visfilets in de saus en laat in ongeveer 5-7 minuten gaar worden op middelhoog vuur. Als de saus te dik lijkt, voeg dan wat water toe.
  • Roerbak in een andere pan in een scheutje olie de courgetti met een klein beetje zout tot dit warm is.
  • Snijd de lenteui in dunne ringen, hak de koriander fijn en meng dit als laatste door de currysaus.
  • Schep de courgetti op de borden en leg de vis hierop en lepel de saus met groenten erbij.