Ga terug
–+ servings
Gnocchi met zalm, prei en peulvruchten. Wij zijn gek op gnocchi en eten het daarom regelmatig. Nu is het een heerlijke gnocchi met zalm geworden.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdgerechten, Makkelijke maaltijd, Vis
Keuken Italiaans
Porties 3 personen

Ingrediënten
  

  • 2 preistengels
  • 200 gr zalm
  • 20 gr roomboter
  • peper en zout
  • 500 gr gnocchi
  • 100 gr erwten
  • 75 gr sojaboontjes
  • 75 gr tuinbonen
  • 20 gr verse Italiaanse kruidenmix
  • Parmezaanse kaas

Instructies
 

  • Snijd de prei in dunne ringen en snijd de zalm in blokjes.
  • Verwarm de boter in een grote hapjespan en bak hierin de prei en zalm.
  • Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzing op de verpakking in gezouten water.
  • Voeg als de gnocchi naar boven komt drijven, de erwten, sojaboontjes en tuinboontjes toe.
  • Haal de pan van het vuur, de peulvruchten hoeven alleen maar ontdooid te worden in het hete water.
  • Giet de gnocchi en de peulvruchten af, houdt wat kookvocht achter en doe ze in de pan bij de prei en zalm.
  • Hak de Italiaanse kruiden grof en meng dit als laatste door het gerecht. En rasp de Parmezaanse kaas erboven.