Ga terug
–+ servings
Gevulde mini cheeseburgers. Deze mini hamburgers worden ook wel sliders genoemd in Amerika. Sliders zijn kleine belegde broodjes (van ong. 5 cm doorsnee).
Voorbereidingstijd 17 minuten
Bereidingstijd 7 minuten
Totale tijd 22 minuten
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Tapas/Hapjes/Snacks
Keuken Amerikaans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 500 gr rundergehakt
  • 2 el Picadillo kruiden
  • peper en zout, naar smaak
  • 8 Babybel kaasjes
  • 8 mini broodjes
  • ketchup
  • mayonaise
  • #rode ui#
  • 1 kleine rode ui
  • 4 el rode wijnazijn

Instructies
 

  • Meng het gehakt met de Picadillo kruiden en breng eventueel op smaak met peper en zout.
  • Verdeel het gehakt in acht porties. Leg een portie in je hand en vorm er een platte burger van.
  • Haal de kaasjes uit hun verpakkingen.
  • Leg op de platte burger een kaasjes en wikkel het gehakt om het kaasje heen. Zorg ervoor dat de kaas goed ingepakt is.
  • Leg de burgertjes op een bord, dek het af met plasticfolie en laat minimaal een uur in de koelkast staan.
  • Snijd de ui in hele dunne ringen en doe dit in een jampotje. Giet de wijnazijn erbij, draai het jampotje dicht en schud even goed door elkaar. Laat een uurtje marineren.
  • Bak de broodjes af in de oven. Bak of grill de burgers in een hete pan.
  • Snijd de broodjes doormidden, lepel er wat mayonaise en ketchup op en leg de burgertjes op de broodjes.
  • Leg op elk burgertje een paar rode uiringen en serveer ze direct.