Frozen pumpkin spice latte. Het is herfst, de tijd voor de pompoenen. In deze tijd is de Pumpkin spice latte populair, ik heb nu een ijskoude gemaakt.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 30 minuten min
Totale tijd 35 minuten min
Gang Dranken/Smoothies
Keuken Amerikaans
- 150 gr pompoenblokjes*
- 2 kopjes espresso, koud
- 400 ml melk
- 1 tl speculaaskruiden
- 2 zakjes vanillesuiker**
Allereerst rooster of kook je de pompoenblokjes gaar. Laat ze afkoelen en leg ze dan minimaal 2 uur in de vriezer. Zet de koffie en laat deze afkoelen.
De dit dan samen met de melk, speculaaskruiden en vanillesuiker in de blender en meng op hoge snelheid tot het volledig glad is, ongeveer 1 minuut.
Giet in 2 grote glazen en strooi er nog wat speculaaskruiden op.