Frozen ananas en frambozen Daiquiri. Deze warme temperaturen vragen om een tropische cocktail en ik heb een hele lekkere en ijskoude.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Gang Dranken/Smoothies
Keuken Amerikaans
- 250 gr ananasblokjes diepvries
- ½ citroen, sap ervan
- 70 ml witte rum
- 250 gr frambozen diepvries
- ½ citroen, sap ervan
- 35 ml agavesiroop
- 70 ml witte rum
Doe de ananasblokjes, citroensap en rum in een blender en pureer als pulserend tot een gladde dikke massa. Lijkt het veel te dik, voeg dan wat water toe.
Schenk dit alvast in mooie glazen.
Doe dan de frambozen, citroensap, agavesiroop en rum in een blender en pureer als pulserend tot een gladde dikke massa. Lijkt het veel te dik, voeg dan wat water toe.
Schenk dit voorzichtig op de ananas daiquiri.
Serveer met een schijfje citroen, een rietje en een parapluutje en serveer direct.