Frambozenijsjes. Deze ijsjes zijn gemaakt van gepureerde frambozen, kwark en agavesiroop. Doe dit in de ijsvormpjes en een paar uur later heb je ijsjes.
Voorbereidingstijd 15 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 6 uur uur 25 minuten min
Gang Nagerechten
Keuken Nederlands
- 350 gr frambozen
- 3 el agavesiroop
- 2 el water
- 400 ml vanillekwark
Pureer de frambozen met agavesiroop en water. Wrijf het door een fijne zeef in een maatbeker.
Vul de vormpjes tot de helft met de frambozenpuree en vul af met de kwark.
Roer voorzichtig met een lepeltje de frambozenpuree door de kwark.
Sluit de vormen met de deksels en de stokjes.
Tik altijd even met de ijsvormpjes op het werkblad zodat luchtbellen kunnen ontsnappen.
Zet de vormpjes in de vriezer, de vriestijd is 3-4 uur.
Laat de ijsjes circa 5 minuten buiten de diepvries staan of dompel de onderkant van de vormpjes kort in warm water. Trek ze altijd voorzichtig aan het stokje uit de vormpjes.