Flatbreadtosti met groene asperges en feta. Wist je dat je van Libanees platbrood ook hele lekkere tosti's kunt maken? Probeer deze eens!
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
Totale tijd 25 minuten min
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Vegetarisch
Keuken Midden Oosten
- 500 gr groene asperges
- 4 Libanese flatbreads*
- 4 el daslookpesto
- 250 g feta
- ingelegde rode ui**
Breek de harde onderkanten van de asperges af. Kook of gril de asperges beetgaar.
Lepel een eetlepel pesto op een flatbread en smeer dit erover uit. Verkruimel een kwart van de feta boven elk flatbread en verdeel de asperges erover.
Leg een paar ingelegde rode uiringen op de asperges en rol de flatbreads strak op.
Verhit een scheutje olie in een of twee pannen.
Leg de opgerolde flatbreads erin en bak ze aan beide kanten goudbruin op middelhoog vuur. Druk ze aan met een spatel tijdens het bakken.
Snijd schuin door en smullen maar.