Espresso, dadel en yoghurtsmoothie. Als je een echte kick-start wilt hebben in de morgen, maak dan deze Espresso, dadel en yoghurtsmoothie.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 5 minuten min
Gang Dranken/Smoothies, Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Amerikaans
- 2 kopjes espresso
- 6 Medjoul dadels
- 300 ml Griekse yoghurt
- 2 el eiwitpoeder
- 1 handvol ijsklontjes
Verwijder de pit en snijd de dadels in stukjes. Zet 2 kopjes sterke espresso, schenk dit in een kommetje en doe de dadelstukjes bij de warme koffie.
Laat de dadels weken in de koffie terwijl deze afkoelt.
Doe de yoghurt in een blender, samen met de ijsblokjes en de afgekoelde koffie met dadels.
Meng tot een smeuïge smoothie.
Voeg nu de eiwitpoeder erbij en mix tot een fluffy smoothie. Schenk in de glazen en drink direct op of zet in de koelkast voor het ontbijt de volgende ochtend.