Ga terug
–+ servings
Eiersalade met mosterd kerriemayonaise. En weer een leuke recepten swap van een collega foodblogger. Ik heb haar heerlijke eierensalade gemaakt.
Voorbereidingstijd 7 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 12 minuten
Gang Lunch, Tapas/Hapjes/Snacks, Vegetarisch
Keuken Nederlands
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 4 hardgekookte eieren
  • 2 el mayonaise*
  • 1 tl Dijon mosterd
  • 1/2 tl kerriepoeder
  • 1 lente-ui, in dunne ringen
  • peper en zout
  • 4 broodjes
  • 1 zakje rucola
  • paar takjes bieslook

Instructies
 

  • Hak de hardgekookte eieren in stukjes.
  • Maak de mosterd kerriemayonaise: meng de mayonaise met de mosterd, kerriepoeder en de lente-ui. Breng de saus op smaak met peper en zout.
  • Meng de eieren door de mayonaise.
  • Snijd de broodjes doormidden en beleg ze met wat sla en daarna met de eiersalade.
  • Knip er nog wat bieslook boven en smullen maar!