Eiersalade met mosterd kerriemayonaise. En weer een leuke recepten swap van een collega foodblogger. Ik heb haar heerlijke eierensalade gemaakt.
Voorbereidingstijd 7 minuten min
Bereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 12 minuten min
Gang Lunch, Tapas/Hapjes/Snacks, Vegetarisch
Keuken Nederlands
- 4 hardgekookte eieren
- 2 el mayonaise*
- 1 tl Dijon mosterd
- 1/2 tl kerriepoeder
- 1 lente-ui, in dunne ringen
- peper en zout
- 4 broodjes
- 1 zakje rucola
- paar takjes bieslook
Hak de hardgekookte eieren in stukjes.
Maak de mosterd kerriemayonaise: meng de mayonaise met de mosterd, kerriepoeder en de lente-ui. Breng de saus op smaak met peper en zout.
Meng de eieren door de mayonaise.
Snijd de broodjes doormidden en beleg ze met wat sla en daarna met de eiersalade.
Knip er nog wat bieslook boven en smullen maar!