Eggs Benedict met garnalen en avocadosaus. Een heerlijk ontbijtje voor bijvoorbeeld de Paasdagen met een niet te moeilijk te maken avocadosaus
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
Gang Lunch, Ontbijt, Vis
Keuken Amerikaans
- 4 dikke plakken briochebrood
- 4 hele verse grote eieren
- 50 ml witte wijnazijn
- 200 gr gekookte garnalen
- 4 sprietjes bieslook, gehakt
- 1 eetrijpe avocado
- 1 lenteui
- 10 gr dragon
- 2 el citroensap
- 1 el mayonaise
- peper en zout
Saus: Verwijder de schil en pit van de avocado en snijd deze in kleine blokjes. Snijd de lenteui en dragon fijn.
Doe dit in een mengbeker samen met citroensap en mayonaise. Pureer het met een staafmixer tot een gladde massa. Voeg zoveel water toe tot je een saus hebt.
Doe de avocadosaus in een pannetje en verwarm dit op heel laag vuur.
Rooster het brood in de oven of broodrooster.
Pocheer de eieren zoals hierboven omschreven.
Leg het brood op de borden en beleg ze met de garnalen. Leg hierop het gepocheerde ei en verdeel de avocadosaus erover. Bestrooi met gehakte bieslook.