Drie verschillende wraps. Een wrap is altijd een lekker idee. Of het nu voor lunch, avondmaaltijd op een warme dag of als borrelhapje is.
Voorbereidingstijd 15 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
Totale tijd 30 minuten min
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Tapas/Hapjes/Snacks
Keuken Nederlands
Groentewrap
- 1 tortilla wrap
- 2 el baba ganoush*
- ½ komkommer
- 2 geroosterde paprika’s
- 1 paarse wortel, geraspt
- 2 el ingelegde radijs**
Italiaanse wrap
- 1 tortilla wrap
- 2 el pesto***
- 50 gr salami
- 1 bol mozzarella
- 12 zongedroogde tomaatjes****
- 1 handvol rucola
Gerookte zalmwrap
- 1 tortilla wrap
- 2 el kruidenroomkaas
- ½ komkommer
- 75 gr gerookte zalm
- 2 takken dille
- 1 handvol rucola
Groentewrap: besmeer de tortilla wrap met de baba ganoush. Snijd met een dunschiller of kaasschaaf dunne plakken van de komkommer en leg die op de wrap.
Leg hierop de geroosterde paprika’s, geraspte wortel en ingelegde radijs. Rol de wrap strak op, pak het in huishoudfolie en leg in de koelkast tot je het gaat eten.
Italiaans wrap: besmeer de tortilla wrap met de pesto. Beleg dan met de plakken salami. Snijd de mozzarella in dunne plakken en leg dit op de salami.
Leg hierop de zongedroogde tomaatjes en een handvol rucola. Rol de wrap strak op, pak het in huishoudfolie.
Gerookte zalm wrap: besmeer de tortilla wrap met de kruidenroomkaas. Snijd met een dunschiller of kaasschaaf dunne plakken van de komkommer en leg die op de wrap.
Leg hierop de gerookte zalm, de blaadjes dille en een handje rucola. Rol de wrap strak op, pak het in huishoudfolie en leg in de koelkast.