Ga terug
+ servings
Dit is een heerlijke, rijke, hartige kaasdip, omgetoverd tot een perfect romig hapje voorbij de borrel!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Tapas/Hapjes/Snacks
Keuken Amerikaans
Porties 6

Equipment

  • keukenmachine of mixer
  • Martini glas of dip bowl

Ingrediënten
  

Dip

  • 200 gr roomkaas
  • 40 gr Boursin
  • 30 gr blauwe kaas
  • 2 el gin
  • 2 el olijfwater
  • peper

Topping

  • groene olijven
  • 1 el olijfolie

Instructies
 

  • Doe alle ingrediënten voor de dip in een keukenmachine en mix tot een gladde massa.
  • Breng eventueel op smaak met peper.
  • Doe de dip in een Martini glas of schaaltjes en top het af met de olijven.
  • Dek het af met plasticfolie en zet het tot 30 minuten voor het serveren in de koelkast.
  • Laat de dip op kamertemperatuur komen en serveer.