De lekkerste aardappelpartjes. Deze aardappeltjes moet je eens proberen, ze zijn zo lekker. Je bereid ze in de oven en kruid ze met tijm en Parmezaanse kaas
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 50 minuten min
Totale tijd 1 uur uur
Gang Bijgerechten, Tapas/Hapjes/Snacks, Vegetarisch
Keuken Amerikaans
- 8 aardappelen met schil
- 4 el olijfolie
- 1 tl zout
- peper uit de molen
- 4 takjes tijm, blaadjes ervan
- 50 gr geraspte Parmezaanse kaas
Verwarm de oven voor op 200˚C.
Was de aardappelen, droog ze af en snijd ze doormidden en deze helften in de lengte in 3 of 4 parten.
Doe ze in een grote schaal, besprenkel ze met olijfolie.
Voeg de overige ingrediënten toe en meng alles goed.
Verdeel de aardappelpartjes met schilkant naar beneden op een bakplaat voorzien van bakpapier en schuif dit in de oven. Bak ze in ongeveer 35-45 minuten goudbruin en gaar.