Cracker met scrambled eggs en rivierkreeftjes. Als je een lang weekend hebt en tijd om uitgebreid te brunchen, maak dan deze heerlijke cracker.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Gang Lunch, Ontbijt, Vis
Keuken Amerikaans
- 3 eieren
- 1 scheut melk
- klontje roomboter
- peper en zout
- 50 gr rivierkreeftjes
- 4 takken bieslook
Breek de eieren boven een kom en voeg de melk toe. Klop de eieren los met een vork of garde. Voeg wat peper en zout toe.
Laat de roomboter smelten in een koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur.
Giet de eieren in de pan en laat het heel zachtjes bakken totdat het ei bijna gestold is. Vouw het ei dan een paar keer om met een houten spatel (niet gaan roeren).
Als het net gaar is, haal dan de pan van het vuur.
Verdeel de scrambled eggs over de crackers en beleg met de rivierkreeftjes.
Hak de dille fijn en strooi dit over de crackers.
Gelijk opeten anders worden de crackers zacht.