Chocolade vogelnestjes met dragee eitjes. Toch maar weer een paar heerlijke Paasrecepten gemaakt met de kleinkinderen. Maak jij deze ook?
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 1 uur uur 15 minuten min
Gang Zoete lekkernijen
Keuken Nederlands
- 200 gr melkchocolade
- 65 gr gepofte rijst
- dragee paaseitjes
Tempereer* de chocolade zoals hierboven beschreven.
Als de chocolade helemaal gesmolten is meng je de gepofte rijst erdoor.
Lepel dit mengsel in de muffin bakvorm en druk het goed plat aan. Laat het afkoelen en zet het dan een uurtje in de koelkast om op te stijven.
Als de chocolade hard is, tik je de vogelnestjes eruit. Als dit niet goed lukt, houd de onderkant van het bakblik dan 1 seconde onder de hete kraan.
Leg de vogelnestjes op een bord en verdeel de eitjes erin.
Vrolijk Pasen!