Chocolade fudge met Amarula. Oh ik heb toch heerlijke fudge gemaakt van chocolade met daarin een behoorlijke scheut Amarula!
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Gang Kerst, Nagerechten, Zoete lekkernijen
Keuken Engels
- 500 gr pure chocolade
- 1 blikje gecondenseerde melk
- 75 ml Amarula
- eetbaar strooisel
Bekleed een vierkante bakvorm van 22 cm met bakpapier
Hak de chocolade in kleine stukjes.
Verwarm en meng in een grote pan op laag vuur de gecondenseerde melk en de Amarula en laat hierin de chocoladestukjes smelten. Roer af en toe.
Giet het mengsel in de bakvorm en bestrooi eventueel met eetbaar strooisel. Laat afkoelen en laat dan minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
Snijd de chocolade dan met een warm mes in 36 stukjes.