Ga terug
+ servings
Chocolade baked oats. Het is koud en dan is een warm ontbijtje altijd een goed idee. Deze baked oats kan je in de oven of magnetron bereiden.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Ontbijt
Keuken Amerikaans
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 80 gr havervlokken
  • 2 el cacaopoeder
  • 1 el bakpoeder
  • 1 scoop proteïne
  • 170 ml melk
  • 2 bananen

Topping

  • 1 banaan
  • 2 el pindakaas
  • 2 el chocodrops

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Vet 2 ovenschaaltjes in met olie.
  • Doe de havermout, cacaopoeder, bakpoeder, proteïne, melk en de bananen in stukjes in een blender en mix tot een glad beslag.
  • Verdeel het beslag over de ovenbestendig schaaltjes en zet ze in de hete oven. Bak dit 20-25 minuten net gaar in de oven. Check met een satéprikker of ze gaar zijn.
  • Haal de schaaltjes dan uit de oven. Snijd de banaan in plakjes en verdeel dit over de schaaltjes. Lepel de pindakaas hierop en garneer met de chocodrops.