Chocolade baked oats. Het is koud en dan is een warm ontbijtje altijd een goed idee. Deze baked oats kan je in de oven of magnetron bereiden.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 25 minuten min
Totale tijd 30 minuten min
Gang Ontbijt
Keuken Amerikaans
- 80 gr havervlokken
- 2 el cacaopoeder
- 1 el bakpoeder
- 1 scoop proteïne
- 170 ml melk
- 2 bananen
Topping
- 1 banaan
- 2 el pindakaas
- 2 el chocodrops
Verwarm de oven voor op 200°C.
Vet 2 ovenschaaltjes in met olie.
Doe de havermout, cacaopoeder, bakpoeder, proteïne, melk en de bananen in stukjes in een blender en mix tot een glad beslag.
Verdeel het beslag over de ovenbestendig schaaltjes en zet ze in de hete oven. Bak dit 20-25 minuten net gaar in de oven. Check met een satéprikker of ze gaar zijn.
Haal de schaaltjes dan uit de oven. Snijd de banaan in plakjes en verdeel dit over de schaaltjes. Lepel de pindakaas hierop en garneer met de chocodrops.