Chiapudding met frambozen. Een heerlijke pudding gemaakt van yoghurt en chiazaadjes en heel veel verse frambozen. Lekker als ontbijt of toetje.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Gang Ontbijt
Keuken Nederlands
- 250 gr frambozen
- 100 ml kokoswater
- 200 ml Griekse yoghurt
- 35 gr chiazaadjes
- 1 schep Whey poeder
- 4 el Griekse yoghurt
- 2 tl kokosvlokken
Maak eventueel van te voren van de helft van de frambozen een compote* en laat dit afkoelen.
Meng kokoswater met yoghurt, chiazaadjes en eventueel proteïnepoeder.
Lepel dit in twee glazen. Lepel hierop de afgekoelde frambozen compote of fijngestampte frambozen.
Lepel dan de Griekse yoghurt hierop en top af met de overgebleven frambozen en bestrooi met de kokosvlokken.
Dek het af en laat minimaal een nacht in de koelkast staan.