Ga terug
+ servings
Chiapudding met aardbeien. Maak deze chiapudding 's avonds en zet het dan in de koelkast. De volgende morgen staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Nagerechten, Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Nederlands
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 250 gr aardbeien
  • 2 el chiazaadjes
  • 1 blik (400 ml) kokosmelk
  • 1 schep proteïnepoeder vanille*
  • 2 el granola

Instructies
 

  • Spoel de aardbeien schoon, dep ze droog en verwijder de kroontjes. Snijd 2/3 deel in stukken en doe ze in een maatbeker. Pureer de aardbeien met een staafmixer.
  • Lepel 2 eetlepels van het dikke kokos uit het blikje en meng de rest met de chiazaadjes en proteïnepoeder. Lepel dit onder in de twee glazen.
  • Lepel hierop de aardbeienpuree en op de aardbeienpuree gaat de lepel met dikke kokosmelk.
  • Dek de glazen af en laat ze een nacht in de koelkast staan.
  • Top de glazen vlak voor het eten af met granola en een aardbei.