Butterfly pea chiapudding met mango. Blauw is mijn favoriete kleur, dus ik kan niet enthousiaster zijn over dit plantaardige en magische blauwe ontbijtje.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 5 minuten min
Gang Nagerechten, Ontbijt
Keuken Aziatisch
- 35 gr chiazaadjes
- 1 tl butterfly pea poeder
- 300 ml amandelmelk
- 1 schep proteïne poeder, vanille
- 250 ml yoghurt
- ½ mango
- ¼ limoen
Meng de chiazaadjes met de butterfly pea poeder in een kom. Voeg de amandelmelk en proteïne poeder toe en roer dit erdoor.
Laat ongeveer 15 minuten staan tot het steviger wordt.
Schep de chiapudding dan in 2 glazen of potjes.
Meng de yoghurt met de proteïne poeder en lepel dit op de chiapudding.
Snijd de mango in kleine blokjes, pers het limoensap hierboven en meng dit door de mangoblokjes. Top de glazen af met de mango.
Dek het af en laat minimaal een nacht in de koelkast staan.