Ga terug
+ servings
Butterfly pea chiapudding met mango. Blauw is mijn favoriete kleur, dus ik kan niet enthousiaster zijn over dit plantaardige en magische blauwe ontbijtje.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten
Gang Nagerechten, Ontbijt
Keuken Aziatisch
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 35 gr chiazaadjes
  • 1 tl butterfly pea poeder
  • 300 ml amandelmelk
  • 1 schep proteïne poeder, vanille
  • 250 ml yoghurt
  • ½ mango
  • ¼ limoen

Instructies
 

  • Meng de chiazaadjes met de butterfly pea poeder in een kom. Voeg de amandelmelk en proteïne poeder toe en roer dit erdoor.
  • Laat ongeveer 15 minuten staan tot het steviger wordt.
  • Schep de chiapudding dan in 2 glazen of potjes.
  • Meng de yoghurt met de proteïne poeder en lepel dit op de chiapudding.
  • Snijd de mango in kleine blokjes, pers het limoensap hierboven en meng dit door de mangoblokjes. Top de glazen af met de mango.
  • Dek het af en laat minimaal een nacht in de koelkast staan.