Buddha bowl van groene groenten.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
Gang Hoofdgerechten, Kerst, Lunch, Salades, Vegetarisch, Vegetarische hoofdgerechten
Keuken Aziatisch
- 125 gr meergranen rijst
- 1/2 Romesco bloemkool
- 50 gr tuinbonen
- 75 gr sperziebonen
- 50 gr sugar snaps
- 1 avocado
- 1/2 komkommer
- 2 eieren, gekookt
- Green Goddess dressing*
Kook de meergranen rijst volgens de aanwijzing van de verpakking, giet dan af en laat afkoelen.
Als je ongekookte groenten hebt, kook ze dan in ongeveer 10 minuten (beet)gaar. Giet af en laat afkoelen met koud stromend water. Laat dan uitlekken.
Verwijder de schil en pit van de avocado en snijd deze in blokjes.
Snijd met een dunschiller lange plakken van de komkommer en rol deze op.
Pel de eieren.
Verdeel de rijst onder in de kommen. Leg hierop de groenten en ei.
Giet er wat saus over of serveer de saus apart erbij.