Ga terug
–+ servings
Buddha bowl van groene groenten.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerechten, Kerst, Lunch, Salades, Vegetarisch, Vegetarische hoofdgerechten
Keuken Aziatisch
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 125 gr meergranen rijst
  • 1/2 Romesco bloemkool
  • 50 gr tuinbonen
  • 75 gr sperziebonen
  • 50 gr sugar snaps
  • 1 avocado
  • 1/2 komkommer
  • 2 eieren, gekookt
  • Green Goddess dressing*

Instructies
 

  • Kook de meergranen rijst volgens de aanwijzing van de verpakking, giet dan af en laat afkoelen.
  • Als je ongekookte groenten hebt, kook ze dan in ongeveer 10 minuten (beet)gaar. Giet af en laat afkoelen met koud stromend water. Laat dan uitlekken.
  • Verwijder de schil en pit van de avocado en snijd deze in blokjes.
  • Snijd met een dunschiller lange plakken van de komkommer en rol deze op.
  • Pel de eieren.
  • Verdeel de rijst onder in de kommen. Leg hierop de groenten en ei.
  • Giet er wat saus over of serveer de saus apart erbij.