Bananenbrood baked oats. Omdat het nu wat kouder wordt, vind ik het fijn om warme ontbijtjes te eten zoals deze heerlijke bananenbrood baked oats.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 25 minuten min
Totale tijd 35 minuten min
Gang Ontbijt
Keuken Amerikaans
- 110 gr havervlokken
- 1 tl bakpoeder
- 175 ml amandelmelk
- 2 scoops proteïne poeder vanille
- 1 tl kaneelpoeder
- ½ tl vanille-extract
- 3 rijpe bananen
- 50 gr choco drops
- 30 gr pecannoten
Verwarm de oven voor op 175°C en vet een ovenschaal in.
Doe de havervlokken in een keukenmachine en maal dit fijn. Voeg dan de bakpoeder, melk, proteïne poeder, kaneelpoeder, vanille-extract en 2 bananen in stukken erbij.
Maal alles tot een beslag. Meng hierdoor met spatel de gehakte pecannoten en 2/3 deel van de chocodrops.
Giet het dan in de ovenschaal. Snijd de overgebleven banaan in de lengte doormidden en leg de helften op het beslag. Verdeel de rest van de chocodrops erover.
Zet de schaal in de oven en bak in ongeveer 25-30 minuten tot het gaar is.
Haal de schaal uit de oven, bestrooi met nog wat kaneelpoeder en zet het op tafel.