Avocado wasabi hummus. Hummus met avocado en verse wasabi is een heerlijke combinatie geworden kan ik jullie verklappen. Probeer het eens!
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Gang Bijgerechten, Sauzen/Dips, Tapas/Hapjes/Snacks
Keuken Aziatisch
- 1 blik kikkererwten (310 gram)
- 3 el tahin (sesampasta)
- 1 el limoensap
- 2 tenen knoflook, fijngehakt
- 4 takken verse koriander
- 1 el vers geraspte wasabi
- ½ tl komijnpoeder
- zout en peper
- olijfolie
Giet de kikkererwten met vocht en al in je keukenapparaat. Voeg de de tahin, limoensap, knoflook, hele takken koriander, wasabi en komijnpoeder toe.
Pureer tot een romige massa. Doe er eventueel nog wat olijfolie bij als het te dik is en proef of de hummus op smaak is. Breng eventueel nog op smaak met peper en zout.
Schep de hummus in een schaal en druppel er nog wat olijfolie over.