Ga terug
+ servings
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerechten, Vis
Keuken Italiaans
Porties 2

Ingrediënten
  

  • 1 ui
  • 250 gr cherrytomaatjes
  • olijfolie
  • 1-2 tl nduja
  • 2 skrei filets
  • 200 gr gnocchi
  • 10 ontpitte olijven
  • 5 gr basilicum

Instructies
 

  • Snipper de ui en snijd de cherrytomaatjes doormidden.
  • Verhit een scheutje olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de ui glazig. Voeg dan de nduja erbij en bak mee tot er olie vrijkomt.
  • Doe de tomaatjes erbij en laat ongeveer 5 minuten sudderen. Lijkt de ‘saus’ te dik te worden, voeg dan wat water toe.
  • Leg de kabeljauwfilets, gnocchi en olijven erin. Bestrooi de bovenkant van de kabeljauw met wat extra olie. Doe het deksel op de pan en bak 5-8 minuten of tot de vis gaar is.
  • Breng de saus eventueel op smaak met peper en zout.
  • Serveer de vis met de saus, gnocchi en groenten.