Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
Gang Hoofdgerechten, Vis
Keuken Italiaans
- 1 ui
- 250 gr cherrytomaatjes
- olijfolie
- 1-2 tl nduja
- 2 skrei filets
- 200 gr gnocchi
- 10 ontpitte olijven
- 5 gr basilicum
Snipper de ui en snijd de cherrytomaatjes doormidden.
Verhit een scheutje olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de ui glazig. Voeg dan de nduja erbij en bak mee tot er olie vrijkomt.
Doe de tomaatjes erbij en laat ongeveer 5 minuten sudderen. Lijkt de ‘saus’ te dik te worden, voeg dan wat water toe.
Leg de kabeljauwfilets, gnocchi en olijven erin. Bestrooi de bovenkant van de kabeljauw met wat extra olie. Doe het deksel op de pan en bak 5-8 minuten of tot de vis gaar is.
Breng de saus eventueel op smaak met peper en zout.
Serveer de vis met de saus, gnocchi en groenten.