Dankjewel Thea, hoop dat de operatie goed gelukt is en jij goed hersteld bent. Je kunt natuurlijk altijd op deze site terecht voor de antwoorden hierop. Bij elk recept vermeld ik wel hoeveel boter of olie je gebruiken moet. Groente kan je het beste koken in een pan waar de groente net onder het water staat. In mijn blog: Hoe lang moet je groente koken vind je nog meer informatie.
Lieve Hanneke, wat een genot moet dat zijn…Ik heb reuma en moet eerdaags geopereerd worden aan mijn linker duim wil zo graag leren koken in MC maar nergens vind ik gewoon antwoordt op een simpele vraag hoeveel water moet er bij groente?….Kan je aardappels en groente tegelijk doen?….hoeveel boter moet er bij vlees enz…kunt u me een site benoemen waar ik terecht kan
Leuk je gezien te hebben in de krant, wij waren je een beetje kwijt maar ik heb nog iets moois voor je namelijk het naamplaatje van H de Jonge wat op de oude zaak zat mail mij je adres een keer breng ik het bij je.
Leuk je gezien te hebben in de krant, wij waren je een beetje kwijt maar ik heb nog iets moois voor je namelijk het naamplaatje van H de Jonge wat op de oude zaak zat mail mij je adres een keer breng ik het bij je.
From Thea.Mertens@ziggo.nl on Over Hanneke de Jonge
Lieve Hanneke, wat een genot moet dat zijn…Ik heb reuma en moet eerdaags geopereerd worden aan mijn linker duim wil zo graag leren koken in MC maar nergens vind ik gewoon antwoordt op een simpele vraag hoeveel water moet er bij groente?….Kan je aardappels en groente tegelijk doen?….hoeveel boter moet er bij vlees enz…kunt u me een site benoemen waar ik terecht kan
Heb genoten van alle informatie van jullie site, kook al mijn hele leven en vaak eters over de vloer het verhaal van mevrouw de Jong en de recepten en ook de eetadressen.
From Agnes Domhof on De voordelen van een multicooker
Hallo, ik heb een multicooker 45 in 1 van tefal, zou graag een kookboek hiervan hebben , is die ergens te koop? Kan zelf geen info vinden . Alvast bedankt.
From Vincent Lancee on Welke kruiden kan je gebruiken bij welke kwalen?
Leuke info voor in de keuken en gezondheid. Is het een idee om er een klein boekje (A5) van te maken voor in de keuken als naslagwerkje? Met groet en dank, Vincent Lancee
From Suzanne on Hoe combineer je wijn bij gerechten?
U heeft gelijk ja! Ik heb de kennis uit dit artikel toegepast in de keuken en inderdaad mijn kip <a href="https://www.youtube.com/watch?v=08S3jK5MUvY">smaakte</a> erg lekker. Nogmaals bedankt!
From Yvette vd N on Hoe kan je eten minder pittig maken
Iemand met een notenallergie hoeft niet persé allergisch te zijn voor pinda. Pinda is immers geen noot, maar een peulvrucht. En iemand met pinda-allergie hoeft niet persé ook allergisch voor noten te zijn. Ik heb deze info van de arts van mijn dochter met pinda-allergie.
From Hanneke de Jonge on Hoe combineer je wijn bij gerechten?
Goedemorgen Suzanne, graag gedaan. Jouw gerechten zullen waarschijnlijk niet mislukken, maar een goede wijn/spijs combinatie kan jouw gerechten nog lekkerder maken. Mvg, Hanneke
From Suzanne on Hoe combineer je wijn bij gerechten?
Bedankt voor de informatie! Ik had er helemaal geen idee over dat het ook uitmaakt welk wijnsoort je gebruikt. Misschien is dat ook de reden waarom mijn recepten altijd mislukten.
From Marileen on Wat koop ik bij de Turkse supermarkt
Jazeker, heb alles kunnen krijgen en nog meer dan dat, want het is voor mij net als de action. Je hebt 1 of 2 dingen nodig maar komt met handen/tassen vol naar buiten haha. Ik kom er zo graag! Groetjes Marileen
From MaRin on Wat koop ik bij de Turkse supermarkt
Hahaha, wat grappig…ik was op zoek naar een Turks recept en wil de ingrediënten in deze Turkse winkel gaan halen. Ik kom deze site plots tegen, en ik ga meteen mijn schoenen aantrekken en op de fiets stappen. Het is even een eindje fietsen, maar dan heb je ook wat 🙂
From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er
Dankjewel Noortje, leuk om te horen. Volgens mij is Mahmood rijst een basmati rijst en is Mahmood de naam van het merk net zoals wij Lassi kennen. Hoop je hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Groetjes, Hanneke
From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er
Hoi Carla, ik heb er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord en zou ik niet weten waar je dit kunt kopen. Misschien informeren bij een toko? Sorry dat ik je niet helpen kan, google gaf ook al geen uitkomst. Mvg, Hanneke
From Tips om je tafel met kerst feestelijk aan te kleden - Vrouw on De tafel dekken voor een etentje thuis
[…] mijn blog De tafel dekken voor een etentje thuis lees je hoe de tafel gedekt kan worden. Maar hier gaan we nog de finishing touch geven aan jouw […]
From Hanneke de Jonge on Verschillende soorten biefstuk
Beste Anja, Ik zou het stuk vlees in z’n geheel braden in de oven. Eerst het vlees uit de koelkast op kamertemperatuur laten komen. Bestrooien met peper en zout. Rondom aanbakken in een hete koekenpan met olie. Dan op een braadslee leggen en ongeveer 30-45 minuten in de oven op 150 graden braden tot roze van binnen. Als je een vleesthermometer hebt, deze gebruiken. 55-58 graden Celcius: medium rare 60-63 graden Celcius: medium Uit de oven halen en 10 minuten laten rusten voordat je het in dunne plakken snijdt. Met culinaire groet, Hanneke
From Sonja Dekker on Hoe kan je eten minder pittig maken
Ik probeerde voor het eerst een recept in een slow food pan. Grote hoeveelheid, ongeveer vier liter. Ik voegde 6 gram chilipeper toe zoals in het boekje stond dat bij de pan zat. Veels te pittig ! Ik heb de stoofpot (met rundvlees, champignons en tomaat) gered dankzij de tips op internet (creme fraiche, citroensap, suiker, melk, pindakaas) en op mijn bord hielp gewoon de witte rijst, mango chutney en atjartjampoer. Vooral flink wat van dat laatste zorgde ervoor dat ik uiteindelijk zelfs nog redelijk lekker heb gegeten.
From Kerstrally 2019, how about foodbloggers? - Gereons Keuken Thuis on Zelfgemaakte cadeautjes voor de feestdagen
[…] van Culinea maakt graag zelfgemaakte cadeautjes Gereons Keuken Thuis weet er alles van niet is zo leuk in de aanloop naar Kerstmis om […]
From Hanneke de Jonge on Reacties
Go to comment2020/11/15 at 2:13 pm
From Hanneke de Jonge on Reacties
Go to comment2020/11/15 at 2:12 pm
From Thea Mertens on Reacties
Go to comment2020/11/15 at 1:55 pm
From Els Collignon on Reacties
Go to comment2020/11/15 at 1:53 pm
From Ab Schut on Reacties
Go to comment2020/11/15 at 1:51 pm
From Ab Schut on Home Page
Go to comment2020/10/25 at 10:13 am
From Hanneke de Jonge on Welke levensmiddelen zijn ten minste houdbaar tot?
Go to comment2020/10/23 at 8:33 am
From M.P. Westhuis . on Welke levensmiddelen zijn ten minste houdbaar tot?
Go to comment2020/10/22 at 1:04 pm
From Hanneke de Jonge on Stooffestival Grootmoeders Geheimen
Go to comment2020/09/17 at 7:48 am
From Ingrid vd Geld on Stooffestival Grootmoeders Geheimen
Go to comment2020/09/16 at 4:50 pm
From Hanneke de Jonge on Welke kruiden kan je gebruiken bij welke kwalen?
Go to comment2020/09/08 at 9:58 am
From J Nab on Welke kruiden kan je gebruiken bij welke kwalen?
Go to comment2020/09/05 at 8:18 pm
From Hanneke de Jonge on Polderknoflook
Go to comment2020/09/01 at 1:39 pm
From ericbrookhuis@hotmail.com on Polderknoflook
Go to comment2020/08/29 at 3:52 pm
From Thea.Mertens@ziggo.nl on Over Hanneke de Jonge
Go to comment2020/08/19 at 9:07 am
From Hanneke de Jonge on Genieten van Fruits de Mer
Go to comment2020/08/15 at 1:23 pm
From A. Smid on Genieten van Fruits de Mer
Go to comment2020/08/15 at 8:25 am
From Agnes Domhof on De voordelen van een multicooker
Go to comment2020/08/13 at 9:05 am
From Recensie door Hanneke de Jonge van Culinea.nl on Wat zie jij er lekker uit!
Go to comment2020/08/10 at 12:45 pm
From Hanneke de Jonge on Hoe combineer je wijn bij gerechten?
Go to comment2020/07/11 at 7:24 am
From Hanneke de Jonge on Welke kruiden kan je gebruiken bij welke kwalen?
Go to comment2020/07/11 at 7:24 am
From Vincent Lancee on Welke kruiden kan je gebruiken bij welke kwalen?
Go to comment2020/07/11 at 12:42 am
From Suzanne on Hoe combineer je wijn bij gerechten?
Go to comment2020/07/10 at 4:23 pm
From Hanneke de Jonge on De lekkerste wereldse groene kruidensauzen
Go to comment2020/07/06 at 12:33 pm
From Margriet on De lekkerste wereldse groene kruidensauzen
Go to comment2020/07/06 at 12:23 pm
From Hanneke de Jonge on Hoe kan je eten minder pittig maken
Go to comment2020/07/03 at 2:16 pm
From Yvette vd N on Hoe kan je eten minder pittig maken
Go to comment2020/06/30 at 11:02 am
From Hanneke de Jonge on Hoe combineer je wijn bij gerechten?
Go to comment2020/06/26 at 8:10 am
From Suzanne on Hoe combineer je wijn bij gerechten?
Go to comment2020/06/25 at 7:10 pm
From Hanneke de Jonge on Wat koop ik bij de Turkse supermarkt
Go to comment2020/06/20 at 11:58 am
From Marileen on Wat koop ik bij de Turkse supermarkt
Go to comment2020/06/20 at 10:32 am
From Hanneke de Jonge on Wat koop ik bij de Turkse supermarkt
Go to comment2020/06/17 at 10:21 am
From MaRin on Wat koop ik bij de Turkse supermarkt
Go to comment2020/06/17 at 10:00 am
From Jef Debelder on Samenwerken met Culinea
Go to comment2020/05/11 at 11:02 am
From Hanneke de Jonge on Kookboek The Lemon Kitchen
Go to comment2020/05/02 at 7:51 am
From Jadis - The Lemon Kitchen on Kookboek The Lemon Kitchen
Go to comment2020/05/01 at 5:54 pm
From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er
Go to comment2020/04/28 at 7:13 am
From Noortje on Welke rijstsoorten zijn er
Go to comment2020/04/27 at 3:12 pm
From Fransreinbergen on Welke kruiden kan je gebruiken bij welke kwalen?
Go to comment2020/01/20 at 2:10 pm
From Hoe overleef ik de feestdagen als kleine eter? - Kleine Porties on Hoe overleef ik de feestdagen met een maagverkleining?
Go to comment2020/01/20 at 8:24 am
From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er
Go to comment2020/01/12 at 8:36 am
From Carla on Welke rijstsoorten zijn er
Go to comment2020/01/12 at 8:15 am
From Tips om je tafel met kerst feestelijk aan te kleden - Vrouw on De tafel dekken voor een etentje thuis
Go to comment2019/12/16 at 12:59 pm
From Hanneke de Jonge on Verschillende soorten biefstuk
Go to comment2019/12/15 at 6:27 pm
From Anja Coppers on Verschillende soorten biefstuk
Go to comment2019/12/15 at 1:11 pm
From Hanneke de Jonge on Hoe kan je eten minder pittig maken
Go to comment2019/12/10 at 10:00 am
From Sonja Dekker on Hoe kan je eten minder pittig maken
Go to comment2019/12/09 at 6:51 pm
From Hanneke de Jonge on Zelfgemaakte cadeautjes voor de feestdagen
Go to comment2019/12/04 at 8:58 am
From Kerstrally 2019, how about foodbloggers? - Gereons Keuken Thuis on Zelfgemaakte cadeautjes voor de feestdagen
Go to comment2019/12/04 at 7:49 am
From Hanneke de Jonge on Hoe overleef ik de feestdagen met een maagverkleining?
Go to comment2019/12/03 at 10:50 am