From Fleur on Hoe overleef ik de feestdagen met een maagverkleining?
Wat een heerlijk advies. Instructies vooraf en niet in de januari maand aan de afvalrace beginnen. Al die gerechten, foto's, de tv kookprogramma en de advertenties van onze grote grutters, ze dragen allemaal bij voor een sfeervol en heerlijk eetfestijn. Ik neem je advies graag van harte en voel me er goed bij, ook in januari en de rest van het nieuwe jaar. Merry Christmas
From Hanneke de Jonge on Restaurant Zomertuin De Wereldkeuken
Hi Rob, ja met Social Deal was het inderdaad een goede prijs. Ik heb op hun website gekeken, maar als je daar doordeweeks 2 uurtjes gaat eten valt de prijs nog wel mee. Met z'n vieren is 145 euro natuurlijk best veel geld. Dan moeten we de Social Deal acties maar goed in de gaten gaan houden 🙂 Mvg, Hanneke
From rob diangelo on Restaurant Zomertuin De Wereldkeuken
we zijn hier geweest via "social deal". dat was een prima prijs/kwaliteit verhouding. nu is dat niet meer te boeken. dat betekent dat je minimaal met 4 personen eur 145 kwijt bent. nou zo goed was het nou ook weer niet…
From Hanneke de Jonge on Wat koop ik bij de Turkse supermarkt
Ja het is een super winkel, ik woon niet eens in Harderwijk maar rij er toch graag naar toe. Inderdaad hele aardige mensen en mooie keuze van producten. Mvg Hanneke
From Marjolein Helmink on Wat koop ik bij de Turkse supermarkt
De fijnste turkse supermatkt die je maar kan wensen, kwam er dagelijks, soms wel 2x per dag. Ik woonde er vlakbij. We zijn nu verhuisd maar ik mis ze nog dagelijks en niet alleen voor de boodschappen, ook voor de gezelligheid! Super lieve mensen!
From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er
Hi Tina, mijn man lust ook geen rijst maar mijn nasi vind hij wel lekker. Ik heb hier een receptje voor je: https://www.culinea.nl/recepten/pittige-tofu-met-vegetarische-nasi/. Groetjes, Hanneke
Hartelijk dank voor de INFO RIJST , ik lust niets van rijst , maar als wij bij een chinees bestellen vraag ik altijd nasi Heerlijk vind ik deze . De vraag is altijd……….. hoe doen ze het toch ik bak er niks van . Er zijn verschillende websites maar vraag mij toch af waar vind ik de juiste .Groetjes Tina
From Bauke van der Veen on Graangevoerd en grasgevoerd vlees
Quote: 'Wat veel mensen niet weten is dat de meeste grasgevoerde runderen eigenlijk nooit 100% grasgevoerd zijn. In de wintermaanden gaan deze dieren vaak naar binnen en krijgen naast gedroogd gras – ook maïs of graan – aangeboden. Maar het grootste gedeelte van het jaar lopen ze lekker buiten te grazen.'
Dat is niet helemaal waar… ons vlees is wel 100% grasgevoerd. In de winter krijgen de runderen hooi uit eigen natuurgebieden, en worden niet bijgevoerd met mais of graan. Als dit wel gebeurd mag het pertinent geen grasgevoerd heten, dan is het dus al graangevoerd. 100% Grasgevoerd bestaat dus wel degelijk, en het is inderdaad gezonder dan graangevoerd.
From Review Amsterdam Kookboek - Culinea.nl; on Kunnen we nog wel paling eten?
[…] in Amsterdam bekende visser (en onderzoeksvisser) Piet Ruijter laat ons weten dat door het eten van paling, wij deze vis juist in stand houden. Stoofaal is een typisch Amsterdams gerecht gemaakt van paling, […]
From We gaan weer barbecueën - Culinea.nl; on De lekkerste wereldse groene kruidensauzen
[…] soorten kruidenboters staan op de site, zoek ze maar eens op. Hier vind je o.a. heerlijke groene kruidensauzen. Stokbroodje erbij en jouw perfecte barbecue kan beginnen. Maak ook deze heerlijke […]
From Een jaar na mijn gastric sleeve operatie - Culinea.nl; on Foodblogger gaat aan de maagverkleining
[…] hebben in mijn blog Foodblogger gaat aan de maagverkleining al kunnen lezen waarom ik tot deze maatregel gekomen ben. Na jarenlang met overgewicht gekampt te […]
From Hanneke de Jonge on Foodblogger gaat aan de maagverkleining
Hoi Monique, wat spannend maar ook wat goed van jou. Ik heb een sleeve genomen, daar val je minder door af dan met een bypass. Ben nu 35 kilo kwijt. Het gaat eindelijk goed, mijn schildklier was een tijd ontregeld geweest, waardoor ik nu heel veel verlaagd ben qua medicatie van 150 naar 75 mcg Euthyrox. Heel veel succes en sterkte met het traject. Groetjes, Hanneke
From Monique on Foodblogger gaat aan de maagverkleining
Hoi Hanneke ! Zelf ben ik ook Hashimoto patiënt . Ik ga komende week met mijn huisarts een GBP bespreken . Mag ik vragen hoe het ondertussen met je gaat ? Hoeveel ben je afgevallen ?! Groetjes Monique
From Fleur on Hoe overleef ik de feestdagen met een maagverkleining?
Go to comment2019/12/03 at 7:33 am
From Hanneke de Jonge on De opmars van vergeten groenten
Go to comment2019/10/27 at 9:20 am
From wout on De opmars van vergeten groenten
Go to comment2019/10/26 at 2:40 pm
From Hanneke de Jonge on Het boek Kerst van Donna Hay
Go to comment2019/10/17 at 9:49 am
From Gonny on Het boek Kerst van Donna Hay
Go to comment2019/10/16 at 1:27 pm
From Hanneke de Jonge on Het boek Kerst van Donna Hay
Go to comment2019/10/16 at 8:42 am
From Marianne on Het boek Kerst van Donna Hay
Go to comment2019/10/16 at 6:36 am
From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er
Go to comment2019/10/01 at 10:46 am
From Jan Neggers on Welke rijstsoorten zijn er
Go to comment2019/10/01 at 2:10 am
From Hanneke de Jonge on Restaurant Zomertuin De Wereldkeuken
Go to comment2019/09/07 at 12:45 pm
From rob diangelo on Restaurant Zomertuin De Wereldkeuken
Go to comment2019/09/07 at 11:36 am
From Hanneke de Jonge on Wat koop ik bij de Turkse supermarkt
Go to comment2019/09/06 at 7:17 am
From Marjolein Helmink on Wat koop ik bij de Turkse supermarkt
Go to comment2019/09/06 at 3:58 am
From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er
Go to comment2019/08/12 at 9:01 am
From tina on Welke rijstsoorten zijn er
Go to comment2019/08/12 at 8:55 am
From Hanneke de Jonge on Graangevoerd en grasgevoerd vlees
Go to comment2019/08/06 at 9:41 am
From Bauke van der Veen on Graangevoerd en grasgevoerd vlees
Go to comment2019/08/05 at 4:10 pm
From Pizza maken op Yakiniku Kamado Grill - Culinea.nl; on We gaan weer barbecueën
Go to comment2019/08/05 at 10:23 am
From Hoe onderhoud ik mijn snijplank - Culinea.nl; on Mijn nieuwe pannen
Go to comment2019/07/11 at 8:45 am
From Graangevoerd en grasgevoerd vlees - Culinea.nl; on Verschillende soorten biefstuk
Go to comment2019/06/05 at 11:05 am
From Hanneke de Jonge on Verschillende soorten biefstuk
Go to comment2019/05/31 at 6:25 am
From Ame on Verschillende soorten biefstuk
Go to comment2019/05/30 at 8:20 pm
From Review Amsterdam Kookboek - Culinea.nl; on Kunnen we nog wel paling eten?
Go to comment2019/05/28 at 1:48 pm
From Hanneke de Jonge on De tafel dekken voor een etentje thuis
Go to comment2019/05/20 at 7:11 am
From chiniita on De tafel dekken voor een etentje thuis
Go to comment2019/05/19 at 4:24 pm
From We gaan weer barbecueën - Culinea.nl; on Water met een smaakje
Go to comment2019/05/10 at 12:35 pm
From We gaan weer barbecueën - Culinea.nl; on De lekkerste wereldse groene kruidensauzen
Go to comment2019/05/10 at 12:34 pm
From Hanneke de Jonge on Een jaar na mijn gastric sleeve operatie
Go to comment2019/04/27 at 11:49 am
From Jose on Een jaar na mijn gastric sleeve operatie
Go to comment2019/04/27 at 7:01 am
From Hanneke de Jonge on Een jaar na mijn gastric sleeve operatie
Go to comment2019/04/26 at 6:31 am
From Hanneke de Jonge on Een jaar na mijn gastric sleeve operatie
Go to comment2019/04/26 at 6:31 am
From Isabel on Een jaar na mijn gastric sleeve operatie
Go to comment2019/04/26 at 6:21 am
From Anneke on Een jaar na mijn gastric sleeve operatie
Go to comment2019/04/25 at 8:29 pm
From Een jaar na mijn gastric sleeve operatie - Culinea.nl; on Een half jaar na de gastric sleeve operatie
Go to comment2019/04/25 at 2:00 pm
From Een jaar na mijn gastric sleeve operatie - Culinea.nl; on Foodblogger gaat aan de maagverkleining
Go to comment2019/04/25 at 1:54 pm
From Hanneke de Jonge on Met de familie naar Turkije
Go to comment2019/04/24 at 2:05 pm
From Monique de Jonge on Met de familie naar Turkije
Go to comment2019/04/24 at 11:40 am
From Hanneke de Jonge on Met de familie naar Turkije
Go to comment2019/04/23 at 3:24 pm
From Hanneke de Jonge on Met de familie naar Turkije
Go to comment2019/04/23 at 3:24 pm
From Hanneke de Jonge on De lekkerste wereldse groene kruidensauzen
Go to comment2019/04/23 at 3:21 pm
From Marjan on De lekkerste wereldse groene kruidensauzen
Go to comment2019/04/23 at 7:10 am
From Ingrid van der Geld on Met de familie naar Turkije
Go to comment2019/04/23 at 7:01 am
From Jacqueline on Met de familie naar Turkije
Go to comment2019/04/23 at 6:33 am
From Hanneke de Jonge on Foodblogger gaat aan de maagverkleining
Go to comment2019/04/09 at 2:30 pm
From Monique on Foodblogger gaat aan de maagverkleining
Go to comment2019/04/09 at 2:09 pm
From Hanneke de Jonge on Koolsoorten
Go to comment2019/04/07 at 7:18 am
From Barbara on Koolsoorten
Go to comment2019/04/07 at 7:08 am
From Hanneke de Jonge on Verschillende soorten biefstuk
Go to comment2019/04/04 at 11:20 am
From Hanneke de Jonge on De gezonde effecten van Curcuma
Go to comment2019/04/04 at 11:19 am
From Jan Scherders on Verschillende soorten biefstuk
Go to comment2019/04/02 at 8:08 pm