Kabbel iets in ons gastenboek.

  • From Fleur on Hoe overleef ik de feestdagen met een maagverkleining?

    Wat een heerlijk advies. Instructies vooraf en niet in de januari maand aan de afvalrace beginnen. Al die gerechten, foto's, de tv kookprogramma en de advertenties van onze grote grutters, ze dragen allemaal bij voor een sfeervol en heerlijk eetfestijn. Ik neem je advies graag van harte en voel me er goed bij, ook in januari en de rest van het nieuwe jaar. Merry Christmas

    Go to comment
    2019/12/03 at 7:33 am
  • From Hanneke de Jonge on De opmars van vergeten groenten

    Dankjewel Wout 🙂

    Go to comment
    2019/10/27 at 9:20 am
  • From wout on De opmars van vergeten groenten

    hmmm lekker

    Go to comment
    2019/10/26 at 2:40 pm
  • From Hanneke de Jonge on Het boek Kerst van Donna Hay

    Hallo Gonny, het is inderdaad een prachtig boek en een Kerst feestje. Met culinaire groet, Hanneke

    Go to comment
    2019/10/17 at 9:49 am
  • From Gonny on Het boek Kerst van Donna Hay

    Wat een pracht van een boek. Perfect om inspiratie op te doen. En om ip de koffietafel te leggen!
    #Kerst wordt een feestje… met Donna

    Go to comment
    2019/10/16 at 1:27 pm
  • From Hanneke de Jonge on Het boek Kerst van Donna Hay

    Ja he Marianne, ze maakt zulke mooie gerechten en foto's. Groeten, Hanneke

    Go to comment
    2019/10/16 at 8:42 am
  • From Marianne on Het boek Kerst van Donna Hay

    Alleen de foto's al zijn een feestje om naar te kijken.

    Go to comment
    2019/10/16 at 6:36 am
  • From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er

    Hallo Jan, hangt ervan af wat je ermee wilt maken maar dan zou ik de zilvervlies of Basmati rijst nemen. Met culinaire groet, Hanneke

    Go to comment
    2019/10/01 at 10:46 am
  • From Jan Neggers on Welke rijstsoorten zijn er

    Goeden dag , ik zoek een platte , lange rijst soort .
    , de grootste soort die er bestaat . Wat raadt u mij aan ,
    Jan

    Go to comment
    2019/10/01 at 2:10 am
  • From Hanneke de Jonge on Restaurant Zomertuin De Wereldkeuken

    Hi Rob, ja met Social Deal was het inderdaad een goede prijs. Ik heb op hun website gekeken, maar als je daar doordeweeks 2 uurtjes gaat eten valt de prijs nog wel mee. Met z'n vieren is 145 euro natuurlijk best veel geld. Dan moeten we de Social Deal acties maar goed in de gaten gaan houden 🙂 Mvg, Hanneke

    Go to comment
    2019/09/07 at 12:45 pm
  • From rob diangelo on Restaurant Zomertuin De Wereldkeuken

    we zijn hier geweest via "social deal". dat was een prima prijs/kwaliteit verhouding. nu is dat niet meer te boeken. dat betekent dat je minimaal met 4 personen eur 145 kwijt bent. nou zo goed was het nou ook weer niet…

    Go to comment
    2019/09/07 at 11:36 am
  • From Hanneke de Jonge on Wat koop ik bij de Turkse supermarkt

    Ja het is een super winkel, ik woon niet eens in Harderwijk maar rij er toch graag naar toe. Inderdaad hele aardige mensen en mooie keuze van producten. Mvg Hanneke

    Go to comment
    2019/09/06 at 7:17 am
  • From Marjolein Helmink on Wat koop ik bij de Turkse supermarkt

    De fijnste turkse supermatkt die je maar kan wensen, kwam er dagelijks, soms wel 2x per dag. Ik woonde er vlakbij. We zijn nu verhuisd maar ik mis ze nog dagelijks en niet alleen voor de boodschappen, ook voor de gezelligheid! Super lieve mensen!

    Go to comment
    2019/09/06 at 3:58 am
  • From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er

    Hi Tina, mijn man lust ook geen rijst maar mijn nasi vind hij wel lekker. Ik heb hier een receptje voor je: https://www.culinea.nl/recepten/pittige-tofu-met-vegetarische-nasi/. Groetjes, Hanneke

    Go to comment
    2019/08/12 at 9:01 am
  • From tina on Welke rijstsoorten zijn er

    Hartelijk dank voor de INFO RIJST , ik lust niets van rijst , maar als wij bij een chinees bestellen vraag ik altijd nasi Heerlijk vind ik deze . De vraag is altijd……….. hoe doen ze het toch ik bak er niks van . Er zijn verschillende websites maar vraag mij toch af waar vind ik de juiste .Groetjes Tina

    Go to comment
    2019/08/12 at 8:55 am
  • From Hanneke de Jonge on Graangevoerd en grasgevoerd vlees

    Ja dat klopt Bauke, er zijn gelukkig ook 100% grasgevoerde runderen. Helaas is daar nog geen keurmerk voor. Met culinaire groet, Hanneke

    Go to comment
    2019/08/06 at 9:41 am
  • From Bauke van der Veen on Graangevoerd en grasgevoerd vlees

    Quote: 'Wat veel mensen niet weten is dat de meeste grasgevoerde runderen eigenlijk nooit 100% grasgevoerd zijn. In de wintermaanden gaan deze dieren vaak naar binnen en krijgen naast gedroogd gras – ook maïs of graan – aangeboden. Maar het grootste gedeelte van het jaar lopen ze lekker buiten te grazen.'

    Dat is niet helemaal waar… ons vlees is wel 100% grasgevoerd. In de winter krijgen de runderen hooi uit eigen natuurgebieden, en worden niet bijgevoerd met mais of graan. Als dit wel gebeurd mag het pertinent geen grasgevoerd heten, dan is het dus al graangevoerd. 100% Grasgevoerd bestaat dus wel degelijk, en het is inderdaad gezonder dan graangevoerd.

    Go to comment
    2019/08/05 at 4:10 pm
  • From Pizza maken op Yakiniku Kamado Grill - Culinea.nl; on We gaan weer barbecueën

    […] Lees ook mijn blog met tips over barbecueën. […]

    Go to comment
    2019/08/05 at 10:23 am
  • From Hoe onderhoud ik mijn snijplank - Culinea.nl; on Mijn nieuwe pannen

    […] Lees hier mijn blog over pannen. […]

    Go to comment
    2019/07/11 at 8:45 am
  • From Graangevoerd en grasgevoerd vlees - Culinea.nl; on Verschillende soorten biefstuk

    […] hier ook mijn blog over de verschillende soorten […]

    Go to comment
    2019/06/05 at 11:05 am
  • From Hanneke de Jonge on Verschillende soorten biefstuk

    Hallo Ame, de sukade ligt in de schouder van het rund. Met culinaire groeten, Hanneke

    Go to comment
    2019/05/31 at 6:25 am
  • From Ame on Verschillende soorten biefstuk

    hallo hanneke,
    welke deel is de sucadalappen?

    Go to comment
    2019/05/30 at 8:20 pm
  • From Review Amsterdam Kookboek - Culinea.nl; on Kunnen we nog wel paling eten?

    […] in Amsterdam bekende visser (en onderzoeksvisser) Piet Ruijter laat ons weten dat door het eten van paling, wij deze vis juist in stand houden. Stoofaal is een typisch Amsterdams gerecht gemaakt van paling, […]

    Go to comment
    2019/05/28 at 1:48 pm
  • From Hanneke de Jonge on De tafel dekken voor een etentje thuis

    Leuk om te vernemen. Heel veel succes en plezier met jouw etentje thuis. Groetjes, Hanneke

    Go to comment
    2019/05/20 at 7:11 am
  • From chiniita on De tafel dekken voor een etentje thuis

    Zeer duidelijke uitleg..Heb binnenkort een dineetje, en zal de tips zeker toepassen.
    Bedankt.

    Go to comment
    2019/05/19 at 4:24 pm
  • From We gaan weer barbecueën - Culinea.nl; on Water met een smaakje

    […] te maken of een lekkere Tinto de verano te schenken. Een kan gekoeld water is een must, maar water met een smaakje doet het ook heel erg […]

    Go to comment
    2019/05/10 at 12:35 pm
  • From We gaan weer barbecueën - Culinea.nl; on De lekkerste wereldse groene kruidensauzen

    […] soorten kruidenboters staan op de site, zoek ze maar eens op. Hier vind je o.a. heerlijke groene kruidensauzen. Stokbroodje erbij en jouw perfecte barbecue kan beginnen. Maak ook deze heerlijke […]

    Go to comment
    2019/05/10 at 12:34 pm
  • From Hanneke de Jonge on Een jaar na mijn gastric sleeve operatie

    Dankjewel Jose, lief van je.

    Go to comment
    2019/04/27 at 11:49 am
  • From Jose on Een jaar na mijn gastric sleeve operatie

    Je ziet er prima uit, mooi zo!

    Go to comment
    2019/04/27 at 7:01 am
  • From Hanneke de Jonge on Een jaar na mijn gastric sleeve operatie

    Dankjewel Anneke, lief van jou. Groetjes, Hanneke

    Go to comment
    2019/04/26 at 6:31 am
  • From Hanneke de Jonge on Een jaar na mijn gastric sleeve operatie

    Dankjewel Isabel

    Go to comment
    2019/04/26 at 6:31 am
  • From Isabel on Een jaar na mijn gastric sleeve operatie

    Gefeliciteerd met deze topprestatie! En heel goed dat je maar weer eens benoemt dat dit niet de gemakkelijkste weg is Knap gedaan!

    Go to comment
    2019/04/26 at 6:21 am
  • From Anneke on Een jaar na mijn gastric sleeve operatie

    Top gedaan Hanneke, trots op jou xxxx

    Go to comment
    2019/04/25 at 8:29 pm
  • From Een jaar na mijn gastric sleeve operatie - Culinea.nl; on Een half jaar na de gastric sleeve operatie

    […] Lees ook mijn Blog Een half jaar na de gastric sleeve operatie. […]

    Go to comment
    2019/04/25 at 2:00 pm
  • From Een jaar na mijn gastric sleeve operatie - Culinea.nl; on Foodblogger gaat aan de maagverkleining

    […] hebben in mijn blog Foodblogger gaat aan de maagverkleining al kunnen lezen waarom ik tot deze maatregel gekomen ben. Na jarenlang met overgewicht gekampt te […]

    Go to comment
    2019/04/25 at 1:54 pm
  • From Hanneke de Jonge on Met de familie naar Turkije

    Dankjewel Monique, we hebben ook heel erg genoten en hopen dit weer te mogen meemaken als mama 90 mag worden. Liefs, Hanneke

    Go to comment
    2019/04/24 at 2:05 pm
  • From Monique de Jonge on Met de familie naar Turkije

    Wat een mooi verslag Hanneke! Zo geniet ik met jullie mee! Ik hoop dat jullie het weer mogen beleven als jullie moeder 90 wordt!
    Liefs,
    Monique

    Go to comment
    2019/04/24 at 11:40 am
  • From Hanneke de Jonge on Met de familie naar Turkije

    Dankjewel, we kunnen jou niet genoeg bedanken voor deze fantastische belevenis.

    Go to comment
    2019/04/23 at 3:24 pm
  • From Hanneke de Jonge on Met de familie naar Turkije

    Ja, ik zat er nog helemaal in en heb het dus gelijk geschreven. Wat hebben wij genoten!

    Go to comment
    2019/04/23 at 3:24 pm
  • From Hanneke de Jonge on De lekkerste wereldse groene kruidensauzen

    Dankjewel, die ken ik niet. Ga ik eens uitproberen, bedankt voor de tip. Met culinaire groet, Hanneke

    Go to comment
    2019/04/23 at 3:21 pm
  • From Marjan on De lekkerste wereldse groene kruidensauzen

    Mooi overzicht!
    Ik mis de heerlijke Frankfurter Grüne Sosse!
    Met gekookt ei, aardappeltes, asperges etc. etc.

    Go to comment
    2019/04/23 at 7:10 am
  • From Ingrid van der Geld on Met de familie naar Turkije

    Hoi Hanneke,
    Ben je net terug, heb je al een uitgebreid reisverslag geschreven. Heerlijk om zo, ook door de leuke foto's, te kunnen meegenieten!

    Go to comment
    2019/04/23 at 7:01 am
  • From Jacqueline on Met de familie naar Turkije

    Mooi verslag Hanneke.
    Het was een fantastische reis zo met elkaar en heerlijk weer, eten en gezelligheid

    Go to comment
    2019/04/23 at 6:33 am
  • From Hanneke de Jonge on Foodblogger gaat aan de maagverkleining

    Hoi Monique, wat spannend maar ook wat goed van jou. Ik heb een sleeve genomen, daar val je minder door af dan met een bypass. Ben nu 35 kilo kwijt. Het gaat eindelijk goed, mijn schildklier was een tijd ontregeld geweest, waardoor ik nu heel veel verlaagd ben qua medicatie van 150 naar 75 mcg Euthyrox. Heel veel succes en sterkte met het traject. Groetjes, Hanneke

    Go to comment
    2019/04/09 at 2:30 pm
  • From Monique on Foodblogger gaat aan de maagverkleining

    Hoi Hanneke ! Zelf ben ik ook Hashimoto patiënt . Ik ga komende week met mijn huisarts een GBP bespreken . Mag ik vragen hoe het ondertussen met je gaat ? Hoeveel ben je afgevallen ?! Groetjes Monique

    Go to comment
    2019/04/09 at 2:09 pm
  • From Hanneke de Jonge on Koolsoorten

    Dankjewel Barbara, leuk om te lezen. Mvg, Hanneke

    Go to comment
    2019/04/07 at 7:18 am
  • From Barbara on Koolsoorten

    dankjewel Hanneke,
    Wat fijn zo'n overzicht. Ik wil de verschillende koolsoorten wat beter leren kennen. En…. voila!
    Heel fijn

    Go to comment
    2019/04/07 at 7:08 am
  • From Hanneke de Jonge on Verschillende soorten biefstuk

    Dankjewel Jan, goed te horen. Met culinaire groet, Hanneke

    Go to comment
    2019/04/04 at 11:20 am
  • From Hanneke de Jonge on De gezonde effecten van Curcuma

    Hi Ilse, het was achteraf geen wondroos, maar mijn been gaat nu goed dank je. Met vriendelijke groeten, Hanneke

    Go to comment
    2019/04/04 at 11:19 am
  • From Jan Scherders on Verschillende soorten biefstuk

    Erg fijn artikel. Helder, duidelijk en tsjokvol informatie. Dank je wel

    Go to comment
    2019/04/02 at 8:08 pm