From Review Amsterdam Kookboek - Culinea.nl; on Kunnen we nog wel paling eten?
[…] in Amsterdam bekende visser (en onderzoeksvisser) Piet Ruijter laat ons weten dat door het eten van paling, wij deze vis juist in stand houden. Stoofaal is een typisch Amsterdams gerecht gemaakt van paling, […]
From We gaan weer barbecueën - Culinea.nl; on De lekkerste wereldse groene kruidensauzen
[…] soorten kruidenboters staan op de site, zoek ze maar eens op. Hier vind je o.a. heerlijke groene kruidensauzen. Stokbroodje erbij en jouw perfecte barbecue kan beginnen. Maak ook deze heerlijke […]
From Een jaar na mijn gastric sleeve operatie - Culinea.nl; on Foodblogger gaat aan de maagverkleining
[…] hebben in mijn blog Foodblogger gaat aan de maagverkleining al kunnen lezen waarom ik tot deze maatregel gekomen ben. Na jarenlang met overgewicht gekampt te […]
From Hanneke de Jonge on Foodblogger gaat aan de maagverkleining
Hoi Monique, wat spannend maar ook wat goed van jou. Ik heb een sleeve genomen, daar val je minder door af dan met een bypass. Ben nu 35 kilo kwijt. Het gaat eindelijk goed, mijn schildklier was een tijd ontregeld geweest, waardoor ik nu heel veel verlaagd ben qua medicatie van 150 naar 75 mcg Euthyrox. Heel veel succes en sterkte met het traject. Groetjes, Hanneke
From Monique on Foodblogger gaat aan de maagverkleining
Hoi Hanneke ! Zelf ben ik ook Hashimoto patiënt . Ik ga komende week met mijn huisarts een GBP bespreken . Mag ik vragen hoe het ondertussen met je gaat ? Hoeveel ben je afgevallen ?! Groetjes Monique
From Groene bladgroenten - Culinea.nl; on Koolsoorten
[…] de zeer uitgebreide groentekeuze die we hebben. Ik heb al eens een blog geschreven over de diverse koolsoorten, deze keer wil ik het met jullie hebben over groene bladgroenten. Groene bladgroenten zoals […]
From Het uitzetten van glasaaltjes in Wolderwijd - Culinea.nl; on Kunnen we nog wel paling eten?
[…] je kunt lezen in mijn blog Kunnen we nog wel paling eten? gaat het steeds beter met onze palingstand. Vooral omdat de Stichting DUPAN ( Duurzame […]
From Florence van den Bos on Welke rijstsoorten zijn er
Hallo,
De Arborio Rijst kan je vinden bij de Ah neem dan wel de jutte zak. Dat is de echte niet die van lassie is totaal niks.
Ik ben in Italie geboren
Risotto moet je niet bakken die moet je met bouillon koken Ik doe 25 Minuten en afblussen met wijn Mmmm heb er nu al trek in veel ik maak de risotto ook wel eens met Safraan dan word hij mooi geel en dan doe ik er Porcini bij. dat zijn een bepaald soort gedroogde paddestoelen ze ruiken zeer sterk Heeeerlijk!!!!!!! Of ik maak Risotto ook wel eens met Garnalen ook lekker.
Je kunt de rijst ook bij een Italiaanse winkel halen Als die bij je in de buurt is, maar die Arborio zijn iets duurder dan de Ah Jutte zak.
From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er
Hoi Remko, de AH heeft wel Arborio rijst in hun assortiment. Als je dit niet kunt vinden, zou ik gewoon risotto rijst gebruiken. Hoop dat je hier iets mee kunt. Met culinaire groeten, Hanneke
Ik ga een gebakken risotto maken en heb daarvoor Arborio rijst nodig. Nu is deze niet te vinden in de standaard supermarkten. Wel is er een risotto rijst te koop, maar als ingrediënt staat er alleen "risottorijst" op de verpakking. Nu is Arborio rijst een risotto rijst maar niet iedere risotto rijst is Arborio. Kan ik gewoon de risotto rijst gebruiken?
From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er
Dankjewel Wim. Ik vermoed dat de rijstmerken de wilde rijst voorkoken voordat ze gemengd worden met de andere soorten rijst, zodat ze tegelijkertijd gaar worden. Mvg, Hanneke
leuk artikel, maar begrijp alleen niet dat als je wilde rijst vermengd met een andere rijstsoort, hoe je de kooktijd dan kunt verminderen ? Lijk me logisch dat als de andere vermengde rijst gaar is en de wilde rijst nog niet, dat je het moet doorkoken tot de wilde rijst ook gaar is met gevolg dat de andere rijst te gaar is.
From Met Champagne het nieuwe jaar in - Culinea.nl; on Rosé bubbels uit Zeewolde
[…] Ook in Nederland worden er tegenwoordig mousserende wijnen geproduceerd. Zelfs uit ons eigen dorp komt een lekkere bubbel. Lees hier alles over in mijn blog: Rosé bubbels uit Zeewolde. […]
From Hanneke de Jonge on Verschillende soorten biefstuk
Hoi Carla, de côte de boeuf wordt gesneden van de eerste 5-6 ribben van het rund en is een soort biefstuk met het bot eraan. De rosbief komt uit de bil van een koe en is een heel mager stuk vlees, niet te vergelijken met côte de boeuf en heeft ook een andere bereidingswijze. Je kunt bij de rosbief natuurlijk wel een Vietnamese salsa maken. Haal voor het bakken de rosbief een half uurtje van te voren uit de koelkast. Verhit een bakpan met boter en bak hierin de rosbief op hoog vuur rondom Laat de rosbief daarna ongeveer 20 minuten (voor een rosbief van ongeveer 800 gram) garen in een oven van 180 graden. Mvg, Hanneke
From Hoe onderhoud ik mijn snijplank - Culinea.nl; on Mijn nieuwe pannen
Go to comment2019/07/11 at 8:45 am
From Graangevoerd en grasgevoerd vlees - Culinea.nl; on Verschillende soorten biefstuk
Go to comment2019/06/05 at 11:05 am
From Hanneke de Jonge on Verschillende soorten biefstuk
Go to comment2019/05/31 at 6:25 am
From Ame on Verschillende soorten biefstuk
Go to comment2019/05/30 at 8:20 pm
From Review Amsterdam Kookboek - Culinea.nl; on Kunnen we nog wel paling eten?
Go to comment2019/05/28 at 1:48 pm
From Hanneke de Jonge on De tafel dekken voor een etentje thuis
Go to comment2019/05/20 at 7:11 am
From chiniita on De tafel dekken voor een etentje thuis
Go to comment2019/05/19 at 4:24 pm
From We gaan weer barbecueën - Culinea.nl; on Water met een smaakje
Go to comment2019/05/10 at 12:35 pm
From We gaan weer barbecueën - Culinea.nl; on De lekkerste wereldse groene kruidensauzen
Go to comment2019/05/10 at 12:34 pm
From Hanneke de Jonge on Een jaar na mijn gastric sleeve operatie
Go to comment2019/04/27 at 11:49 am
From Jose on Een jaar na mijn gastric sleeve operatie
Go to comment2019/04/27 at 7:01 am
From Hanneke de Jonge on Een jaar na mijn gastric sleeve operatie
Go to comment2019/04/26 at 6:31 am
From Hanneke de Jonge on Een jaar na mijn gastric sleeve operatie
Go to comment2019/04/26 at 6:31 am
From Isabel on Een jaar na mijn gastric sleeve operatie
Go to comment2019/04/26 at 6:21 am
From Anneke on Een jaar na mijn gastric sleeve operatie
Go to comment2019/04/25 at 8:29 pm
From Een jaar na mijn gastric sleeve operatie - Culinea.nl; on Een half jaar na de gastric sleeve operatie
Go to comment2019/04/25 at 2:00 pm
From Een jaar na mijn gastric sleeve operatie - Culinea.nl; on Foodblogger gaat aan de maagverkleining
Go to comment2019/04/25 at 1:54 pm
From Hanneke de Jonge on Met de familie naar Turkije
Go to comment2019/04/24 at 2:05 pm
From Monique de Jonge on Met de familie naar Turkije
Go to comment2019/04/24 at 11:40 am
From Hanneke de Jonge on Met de familie naar Turkije
Go to comment2019/04/23 at 3:24 pm
From Hanneke de Jonge on Met de familie naar Turkije
Go to comment2019/04/23 at 3:24 pm
From Hanneke de Jonge on De lekkerste wereldse groene kruidensauzen
Go to comment2019/04/23 at 3:21 pm
From Marjan on De lekkerste wereldse groene kruidensauzen
Go to comment2019/04/23 at 7:10 am
From Ingrid van der Geld on Met de familie naar Turkije
Go to comment2019/04/23 at 7:01 am
From Jacqueline on Met de familie naar Turkije
Go to comment2019/04/23 at 6:33 am
From Hanneke de Jonge on Foodblogger gaat aan de maagverkleining
Go to comment2019/04/09 at 2:30 pm
From Monique on Foodblogger gaat aan de maagverkleining
Go to comment2019/04/09 at 2:09 pm
From Hanneke de Jonge on Koolsoorten
Go to comment2019/04/07 at 7:18 am
From Barbara on Koolsoorten
Go to comment2019/04/07 at 7:08 am
From Hanneke de Jonge on Verschillende soorten biefstuk
Go to comment2019/04/04 at 11:20 am
From Hanneke de Jonge on De gezonde effecten van Curcuma
Go to comment2019/04/04 at 11:19 am
From Jan Scherders on Verschillende soorten biefstuk
Go to comment2019/04/02 at 8:08 pm
From Ilse Van Roeyen on De gezonde effecten van Curcuma
Go to comment2019/03/30 at 6:51 pm
From Groene bladgroenten - Culinea.nl; on Koolsoorten
Go to comment2019/03/25 at 10:44 am
From Het uitzetten van glasaaltjes in Wolderwijd - Culinea.nl; on Kunnen we nog wel paling eten?
Go to comment2019/03/06 at 12:47 pm
From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er
Go to comment2019/02/24 at 2:49 pm
From Florence van den Bos on Welke rijstsoorten zijn er
Go to comment2019/02/23 at 5:08 am
From Hanneke de Jonge on HET culinaire hoogtepunt van mijn verjaardag
Go to comment2019/02/19 at 10:24 am
From Tjitze Van Der Dam on HET culinaire hoogtepunt van mijn verjaardag
Go to comment2019/02/18 at 3:40 pm
From Hanneke de Jonge on Ontvoerd op mijn verjaardag
Go to comment2019/02/16 at 1:13 pm
From Judith on Ontvoerd op mijn verjaardag
Go to comment2019/02/15 at 9:52 pm
From Ontvoerd op mijn verjaardag - Culinea.nl; on Genieten aan het water bij Restaurant Pier16 in Nagele
Go to comment2019/02/15 at 3:10 pm
From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er
Go to comment2019/01/30 at 5:01 pm
From R.S. on Welke rijstsoorten zijn er
Go to comment2019/01/30 at 1:44 pm
From Hanneke de Jonge on Welke levensmiddelen zijn ten minste houdbaar tot?
Go to comment2019/01/06 at 11:54 am
From Marion van der Linde on Welke levensmiddelen zijn ten minste houdbaar tot?
Go to comment2019/01/05 at 5:04 pm
From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er
Go to comment2018/12/31 at 8:16 am
From Wim on Welke rijstsoorten zijn er
Go to comment2018/12/29 at 8:50 pm
From Met Champagne het nieuwe jaar in - Culinea.nl; on Rosé bubbels uit Zeewolde
Go to comment2018/12/28 at 10:52 am
From Hanneke de Jonge on Verschillende soorten biefstuk
Go to comment2018/12/22 at 7:52 am