Ik zag eens een foto voorbij komen van Yotam Ottolenghi waaronder spaghetti met zeekraal stond. Er stond geen recept bij, maar het leek mij een lekker en simpel gerecht om te maken. Dus op de markt een grote zak zeekraal gekocht en de rest van de ingrediënten er maar bij verzonnen.
Dit is een heerlijke spaghetti, maar het is natuurlijk ook ontzettend lekker om er wat zeevruchten of een visje bij te serveren.
Zeekraal
En nog zo’n lekker gerecht met zeekraal is deze Zeekraalrisotto
Herman
mei 13, 2018 @ 5:27 pm
Was heerlijk!
Hanneke de Jonge
mei 20, 2018 @ 1:40 pm
Fijn om te horen Herman
Mark
juli 30, 2018 @ 12:15 pm
Alleen niet vega met ansjovis….
Hanneke de Jonge
juli 30, 2018 @ 12:45 pm
Daar heb je helemaal gelijk in Mark, was even vergeten dat de ansjovis erbij zat 🙁
Antonino
januari 22, 2020 @ 1:58 am
heel mooie foto..
ik denk niet dat parmezaans past bij zeekraal
moet uitproberen
Hanneke de Jonge
januari 22, 2020 @ 8:12 am
Dankjewel Antonino, ik zou zeggen ga het proberen. Ik vond het lekker. Met culinaire groeten, Hanneke