Deze omeletrolletjes met gerookte zalm en avocadocrème zijn leuk als borrelhap of voorgerechtje op een speciale avond. Of maak dit klaar op feestdagen zoals bijvoorbeeld het Paasweekend. Lekker met zijn allen uitgebreid brunchen of lunchen. Ik heb dille in de omelet verwerkt, maar je kunt natuurlijk ook andere kruiden gebruiken zoals bieslook of peterselie. […]
De Paasdagen zitten eraan te komen, tijd om lekker uitgebreid te ontbijten, brunchen of te lunchen. Heerlijk deze vrije dagen. En hoe gezellig is het om met z’n allen gezellig te eten met elkaar met deze dagen. Deze croissant met gerookte zalm is zo’n verwennerij voor speciale dagen. Vieren jullie dit soort dagen ook […]
Omdat ik na mijn gastric sleeve brood heel slecht verdraag, ben ik helemaal overgegaan op de crackers. Nu vond ik eindelijk die driehoekige knäckebröd in onze supermarkt en ga daar helemaal op los. Vind het leuk om elke dag een cracker met een ander beleg/topping te eten. Vandaag is het een cracker met gerookte zalm, […]
Ik zag ze al zo vaak voorbij komen bij andere foodbloggers, maar nu heb ik ze toch eindelijk gevonden. Die leuke driehoekige knäckebrödjes. Ik ga ze allemaal verschillend beleggen en vanmiddag eet ik een cracker met gekookt ei en kaviaar. Het is natuurlijk niet de echte dure kaviaar, maar toch wel lekker op een eitje. […]
Eindelijk lagen ze in de supermarkt bij ons in het dorp, de driehoekige knäckebröd van Leksands. En ik ga nu heerlijke belegde crackers maken met deze driehoekjes. De eerste is een cracker met haring en komkommer geworden. Natuurlijk kan je voor dit recept ook een ander soort cracker of knäckebröd gebruiken. Je kunt ook mierikswortel […]
Deze sticky buns met Amarena kersen en witte chocola zijn een ware traktatie. Maak ze voor een speciale dag. Lekker voor bij de koffie of serveer het bij de brunch op een vrije (feest)dag. Amarena kersen zijn ontpitte zure kersen die in een suikersiroop zijn ingelegd. Ze komen uit Italië. Door de siroop krijgen […]
Deze bagel met gerookte zalm is een echt verwenontbijtje. Je kunt het natuurlijk ook als brunch of lunch serveren op speciale (feest)dagen. Een bagel is een Amerikaans rond broodje met een gat erin. De bagel zou uit Wenen kunnen komen, daar heette het een bügel. In Polen werd een soortgelijk broodje al in 1610 […]
Een tompouce zelf maken is helemaal niet moeilijk. En dit prachtige Tompouce hartje met frambozen en Nutella, maak je in een wip. Verwen jouw Valentijn ermee en je zult punten scoren (haha). Bak de bladerdeeg hartjes eventueel een dag van te voren en maak de vulling alvast, dan hoef je de hartjes op de dag […]
Verwen je lief met deze mokka cheesecake hartjes. Als jij/zij gek is op koffie, dan kan je hem/haar hier zeker mee verrassen. Het zijn kleine cheese cakejes, maar je kunt natuurlijk ook een grotere maken en deze delen. De mokka siroop maakt het helemaal af. Deze cheesecake is heerlijk als toetje na een etentje of […]
De liefde gaat door de maag. En dat geldt zeker op Valentijnsdag. Verwen daarom je lief met deze red velvet hartvormige pannenkoekjes als ontbijt en jullie dag kan niet meer stuk. 14 februari is het Valentijnsdag …. de dag van de liefde EN ook nog eens mijn verjaardag. Hoe leuk is dat! Op deze dag […]