Ontbijt eens met banaanmuffins met dadel en chocola, je bakt ze de dag tevoren en ’s morgens staat je ontbijtje klaar. Mijn geliefde recept voor bananenmuffins maakt ongelooflijk zachte en smeuïge muffins. Deze bananenmuffins zijn boterachtig en gekruid met kaneel. Ze zijn heerlijk puur, met gehakte dadels of zelfs chocoladestukjes. Om te beginnen heb je […]
Een heerlijke truffel met een knapperige buitenkant van chocolade en een smeuïge en verrassende binnenkant. Deze pindakaas quinoa truffels zijn geweldige en makkelijk te maken snacks en een boost aan eiwitten dankzij de pindakaas en quinoa! Als je op zoek bent naar een makkelijke vegan traktatie die je niet hoeft te bakken en die in […]
Voor de Friese kruidkoek (Fryske krûdkoeke) moet je wel geduld hebben, want de rijpingstijd is minimaal een paar dagen. Een kruidkoek moet een of meer dagen rusten om zachter te worden. Narijpen noemen ze dat. De ingrediënten moeten nog met elkaar gaan ‘werken’. Dit komt niet alleen de consistentie maar ook de smaak ten goede. […]
Luchtige, zachte en perfect vochtige chocolade chai muffins met walnoten en dadels. Ze zijn perfect gekruid met traditionele chai kruiden lekker door de kleverige stukjes dadel. Sinds ik mijn zelfgemaakte chai kruidenmix heb gemaakt, ben ik geobsedeerd door het uitproberen van nieuwe chai gekruide recepten. Deze staat al een tijdje op mijn lijstje, maar om […]