Bangers and mash is een klassiek Engels gerecht. Dit is mijn variatie hierop. Ik heb lekkere gekruide verse worstjes genomen, maar kan ook een andere verse worst zijn. De traditionele Geniet van de troostende en hartige combinatie van worsten met pompoenpuree, een gerecht dat de rijke smaken van deze aardappelpuree is vervangen door een rijke […]
Deze heerlijke stoofpot met lamsvlees en pruimen heeft door de zoete ingrediënten een Midden-Oosters tintje. Wij eten deze stoofpot kruidige lamsnek het liefst met parelcouscous, maar het is ook onweerstaanbaar lekker met ‘gewone’ couscous, rijst, een aardappel- of groentepuree. In de stoofpot zitten ook wat gedroogde pruimen die je met het vlees en de saus […]
Dit recept voor Mexicaans rundvlees met polenta moet je echt eens maken. Zoveel smaken zitten erin, je waant je in Mexico. Ik zou maar een hele grote pan maken als ik jou was, want dit is op in een mum van tijd of je eet het de volgende dag, dan is het nog lekkerder. […]
Ik ben gek op de smaak uit Marokko. Als je een tajine hebt, kan je deze Marokkaanse runderstoofpot hierin bereiden, zo niet gebruik dan een grote stoofpan. Het gerecht is lekker kruidig door de specerijen en een beetje zoet door de wortelen en het gedroogde fruit en lekker fris door de appel. Probeer het eens […]
Het is herfst, tijd voor een lekkere stoofpot. Maak een grote pan van deze Boeuf Bourguignon klaar. Mocht je overhebben, dan gebruik je dit een volgende dag als ragout voor over de spaghetti: je brengt alles weer aan de kook en laat het zodanig lang sudderen tot het vlees uit elkaar valt. Boeuf Bourguignon […]