Gin en tonic granita

Gin en tonic granita

Een bevroren Gin & Tonic als nagerecht! Granita’s zijn een gemakkelijke manier om van uw G&T een heerlijk dessert te maken. Door de verhouding tonic tot gin te verhogen en wat meer zoetigheid toe te voegen, bevriest deze gin tonic gemakkelijk. Volg gewoon de eenvoudige stappen voor een nieuwe manier om van een gin en […]

Steak met blauwe kaas mosterdsaus

Steak met blauwe kaas mosterdsaus

Manlief houdt niet van blauwe kaas en mosterd (zegt hij). Maar hij is wel dol op een goede steak. Vandaag heb ik een steak met blauwe kaas mosterdsaus gemaakt en wat denk je? Hij vond de saus verrukkelijk! Echt waar, vroeg ik hem nog. Ja, heerlijk! Nou dit zijn jouw twee niet zo favoriete ingrediënten […]

Poussin met sinaasappel en vijgen

Poussin met sinaasappel en vijgen

Dit is echt een van de gemakkelijkste recepten die er is voor een poussin. Gekruid met Baharat specerijenmix en vervolgens geroosterd in de oven, wordt de poussin met sinaasappel en vijgen goudbruin, sappig en rijk van smaak. Terwijl de sinaasappel en vijgen een heerlijke zoete smaak aan de jus geven.   Een werkelijk fantastische zoete […]

Irish Coffee ijs

Irish Coffee ijs

Heerlijk zelfgemaakt Irish Coffee ijs wat je maakt zonder ijsmachine: Je krijgt een traktatie! Als je van Irish Coffee houdt en van zoete lekkernijen, dan is dit smeuïge en romige met koffie doordrenkte ijs iets voor jou! En helemaal droomwaardig. Elke zondag eten wij een toetje en dat moet natuurlijk wel zelfgemaakt zijn. Nu zijn […]

Mac en Cheese met truffelkaas en paddenstoelen

Mac en Cheese met truffelkaas en paddenstoelen

Deze vegetarische Mac en Cheese met truffelkaas en paddenstoelen is een echte showstopper, perfect voor speciale etentjes thuis. Aardse decadente smaak van de truffelkaas en paddenstoelen, is de droom van een paddenstoelenliefhebber. Het is makkelijker dan je denkt en kan van tevoren worden gemaakt. Deze versie bevat truffelkaas, paddenstoelen en truffelolie en als je net […]

Bevroren druiven in witte chocoladesaus

Bevroren druiven in witte chocoladesaus

Ik heb een heerlijk, supersnel en makkelijk nagerecht voor jullie. Deze bevroren druiven in witte chocoladesaus recept heb ik eerlijk gepikt van Nigella Lawson. Iced berries with Limoncello white chocolate sauce heet het recept van haar. Ze gebruikt gemengd rood fruit uit de vriezer hiervoor, ik heb heerlijke blauwe Sable druiven in de plaats genomen. […]

Smashed rode bieten met geitenkaas

Smashed rode bieten met geitenkaas

Een heerlijke nieuwe manier om van bieten te genieten is geplet, besprenkeld met olijfolie en vervolgens geroosterd tot ze krokant zijn. Gebruik je gekookte of zelf gepofte bieten, dan is dit gerecht binnen een kwartiertje klaar. Ik heb al veel bietrecepten gekookt, maar deze smashtechniek is misschien wel mijn nieuwe favoriete methode. We nemen een […]

Rode wijn chocolade truffels

Rode wijn chocolade truffels

Deze rijke en romige chocoladetruffels met rode wijn zullen je verassen. Ze zijn decadent en boordevol chocoladesmaak. Het beste deel, ze hebben een vleugje rode wijn in zich. Het is subtiel, maar geeft deze truffels de perfecte gladde afdronk die in je mond zal smelten. Ongelooflijk lekkere donkere chocoladetruffels met rode wijn zijn het perfecte […]

Geroosterde spitskool met mosterddressing

Geroosterde spitskool met mosterddressing

Ik heb toch een heerlijk bijgerecht voor jullie. Deze geroosterde spitskool met mosterddressing is verbazingwekkend lekker van smaak en textuur. Makkelijk te maken want de oven doet het werk voor je. Je maakt er een mosterddressing bij, kool is nog nooit zo lekker geweest!   Spitskool   Koop jij wel eens een spitskool? De naam […]

Hongaarse paddenstoelensoep

Hongaarse paddenstoelensoep

Ben jij gek op goulash? Dan moet je deze heerlijke Hongaarse paddenstoelensoep ook eens proberen! Romige soep, vol van smaak, lekker om van te genieten om een koude dag. Je zou het een vegetarische goulash soep kunnen noemen. Comfortfood in een kom, dit wil je proeven.   Wat is Hongaarse paddenstoelensoep   Dit is een […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden