Hash brown potatoes wordt in Amerika als ontbijt gegeten. Het lijkt een beetje op rösti. De geraspte aardappelen moeten goudbruin en knapperig gebakken worden. Het geheim hiervoor is om na het raspen de aardappelrasp in een theedoek (of in keukenpapier) goed droog te wringen. Ik heb van deze Mexicaanse hash brown geen ontbijt maar avondmaal […]
Ik begin mijn dag graag met deze vrolijke mango kokos muffins! Ze hebben een frisse smaak van limoen, mango en kokos. Muffins hebben zo’n speciaal plekje in mijn hart. Er gaat niets boven een warme muffin als ontbijt of tussendoortje. En deze muffins zijn mijn nieuwe favoriete ochtendtraktatie. Mango Nu we het er […]
Serveer deze cocktail voor het Kerstmenu en de feestvreugde is begonnen. Deze Kerstcocktail van cranberry’s en champagne is niet alleen heel erg lekker, maar ziet er ook nog eens prachtig rood uit. De smaken van de Kerst in een glas, wie wil dat nou niet. Champagne Champagne is en blijft toch wel een […]
Als je eens wilt uitpakken na een diner, maak dan deze zalige kersen cheesecake. Deze no bake cheesecake is zo’n eenvoudig en geweldig dessert. De combinatie van een koekjeskorst met de romige cheesecake-vulling en vervolgens gegarneerd met de kersen maakt dit klassieke dessert onweerstaanbaar. Deze cheesecake is de perfecte manier om zoveel speciale gelegenheden en […]
Tussen al het zomerfruit verschijnen eind juni de kersen. Tijd om deze te gebruiken in dit dessert.
Een hummingbird cake is heerlijk, maar je kunt met dezelfde ingrediënten natuurlijk ook muffins maken.
Deze frozen nectarine whisky cocktail is heerlijk op een zwoele zomeravond. De verfrissende blendercocktail is gemaakt met verse nectarines. Het is fruitig, makkelijk te maken (gooi alles gewoon bij elkaar in een blender) en veelzijdig. Als je niet van whisky houdt, vervang het dan door gin of rum. Als je niet van nectarines houdt, gebruik […]
Zoveel van die heerlijke bramen in de tuin, daar moet ik wat mee doen. Behalve in een salade te verwerken, er een heerlijke jam, saus, limonade of smoothie van te maken, heb ik ze nu verwerkt in deze zalige bramenmuffins. Wil jij ze ook maken, dan vind je hier het recept voor bramenmuffins. Gemaakt met […]
Om dit als ontbijt te eten is toch wel een guilty pleasure.